2019-12-16 92 瀏覽
🇯🇵日本人氣RAPL現烤吉士醬蘋果批🥧我自己本身麻麻地蘋果批🍎, 但呢間係例外~聖誕版蘋果批上面印上糖霜雪花圖案❄️, 好有節日氣氛, 冬天食個令人幸福既Pie🥰~ 每日現場新鮮烤製, 最佳食用時間一定係即買即食, 拎上手仲係暖笠笠!🌟 144層酥皮, 以北海道鮮牛油製成, 酥皮鬆脆, 牛油味好香呀🤤!蘋果批裡面係滿滿既吉士醬同青森蘋果肉。吉士醬口感幼滑; 蘋果粒酸酸甜甜, 整體唔會太甜膩, 味道好有層次! ✥北海道牛乳軟雪糕🍦✥除咗蘋果批之外, 可以試埋牛乳軟雪糕。肥嘟嘟既外形好吸睛!用上北海道鮮牛奶製作🥛, 雪糕口感好creamy, 奶味好香, 重點係大大支, 份量超足!我自己食一支, 都幾飽肚聖誕期間, 買一盒四個裝蘋果批仲送日本插畫師繪畫既「冬の動物🐻🦊🐰」A4文件夾一個!
🇯🇵日本人氣RAPL現烤吉士醬蘋果批🥧

我自己本身麻麻地蘋果批🍎, 但呢間係例外~

🌟 144層酥皮, 以北海道鮮牛油製成,

✥北海道牛乳軟雪糕🍦✥

2019-12-14
5 分鐘 (外賣自取)
下午茶