2019-10-26 763 瀏覽
之前係網上面聽過呢間餐廳,係由台灣人主理,口味非常正宗😛今日係食晚飯時間嚟到,門口排咗七八個人左右...由於限時食45分鐘,所以其實都唔需要等好耐~係門口等緊嘅時候,店員會俾定張點餐紙俾我哋,可以嗌定嘢食🙌🏼由於唔係好肚餓嘅關係,我哋兩個女仔就嗌咗一碗滷肉飯,一份起司蛋餅,一份鹽酥雞同一份山蘇🙈滷肉飯夠哂細碗,唔洗驚食完之後食唔落其他嘢食🤓滷肉肥瘦比例啱啱好,有油香味,但感覺又唔會好肥膩💯仲配咗少少酸辣菜脯,加強翻個口感🤩之前已經聽過呢到嘅蛋餅好出色,所以都特登嗌咗其中一款👀但係感覺有啲失望😐蛋味無好香濃,而芝士味亦都唔出...聽朋友講佢之前試嘅肉鬆蛋餅就比較出色🤭鹽酥雞味道幾特別~外皮脆得香脆,入口有麻辣嘢食果種麻麻地嘅感覺😂肉質唔會好乾身👍🏼鐘意食鹽酥雞嘅朋友可以試下😍呢款菜叫山蘇~係我第一次聽同第一次見🙈菜葉好嫩滑,菜梗就好爽口😛餐廳用咗肥瘦豬肉同魚乾仔去炒,感覺比較油膩...唔知呢個係唔係傳統嘅烹調方法,但係個人就感覺一般😳而且價錢偏貴😕
之前係網上面聽過呢間餐廳,係由台灣人主理,口味非常正宗😛

滷肉飯

起司蛋餅