已經食過幾次,想食台式火鍋都會食呢間!中午午市都幾抵食,$88一個鍋,包一個飯或粉絲,再加一杯紅茶或綠茶🍵不過就要收加一服務費。之前食過藥膳羊肉,招牌臭臭鍋,都幾好食,今次試下佢個季節限定先!黑麻油雞係台灣生完小朋友必食嘅補品,但對於手凍冰冷嘅女仔都有調理嘅作用,我呢啲咁體虛嘅人就啱曬啦!🍴黑麻油雞鍋 $88一上枱,好香麻油味,有杞子,濃濃大補湯嘅味道,但食落係咸咸香香,唔會有中藥味,個湯好好飲,飲完成個人暖曬!啲料都好足!有雞肉,娃娃菜,炸枝竹,金針菇,磨菇,淮山,米血糕,沙白,鳴門卷,珍珠筍,台灣米線,玉子豆腐,牛丸,素飽魚。雞肉係普通雪雞扒,料就冇話特別新鮮,都係雪嘢,但勝在足料,同個湯好飲。可以自己調醬,店舖推薦沙茶醬,豉油加蒜蓉,百搭又香口!份量好多,又麵線又粉絲,食唔曬,好飽下。🍵綠茶 跟餐送 (微糖去冰)台式綠茶,茶味好濃,濃到有啲澀,微糖啱啱好!推薦指數: 8/10一人一鍋,抵食又正宗嘅台式火鍋,有辣有唔辣,九款湯底總有一款啱你口味!

🍴黑麻油雞鍋 $88
可以自己調醬,店舖推薦沙茶醬,豉油加蒜蓉,百搭又香口!
份量好多,又麵線又粉絲,食唔曬,好飽下。

🍵綠茶 跟餐送 (微糖去冰)
台式綠茶,茶味好濃,濃到有啲澀,微糖啱啱好!

推薦指數: 8/10
黑麻油雞鍋