係韓國食店林立嘅街道,呢間火鍋小店顯得格外突出,見到佢個火鍋Menu圖文並茂咁清晰列明每款鍋底嘅食材,飲品選擇有二十多款,入去support 吓小店先店舖名係「8鍋臭臭鍋」,鍋底選擇有8款,揀咗”特濃沙茶鍋”主食加咗$10試吓”黑金滷肉飯”飲品揀咗”葡萄柚綠茶”另外追加”安格斯牛肉”,”白豚肉片” 同埋 “雜錦丸拼盤””特濃沙茶鍋(小辣,走芫荽)”特濃沙茶鍋底食材有:娃娃菜、牛丸、蔥爆貢丸、沙白、粟米、金針菇、炸枝竹、鳴門卷、豆皮花枝捲、番茄、甜不辣、青豆角 同 少量粉絲特別喜歡牛丸、蔥爆貢丸 同 豆皮花枝捲“黑金滷肉飯”甜甜哋嘅滷肉飯,好味😋呢$10 值得加“安格斯牛肉”賣相一般但質素都唔錯啵“白豚肉片”估唔到$16 嘅份量又唔少啵瘦瘦嘅豚肉正正係我杯茶“雜錦丸拼盤”可按個人喜好,自選三款丸丸揀咗牛丸,福州魚蛋,花枝丸因為試咗火鍋底裏面粒牛丸,覺得幾好味,所以encore牛丸另外,福州魚蛋又係我杯茶😌花枝丸就正正常常啦葡萄柚綠茶有埋柚子果肉嘅凍綠茶,啱晒一路打邊爐,一路飲成日幫襯連鎖任食火鍋店,呢晚係呢間火鍋小店有另一番味道環境相對寧靜,幾啱同朋友傾偈;因為唔係任食形式,唔會忍唔住而

店舖名係「8鍋臭臭鍋」,鍋底選擇有8款,揀咗”特濃沙茶鍋”
主食加咗$10試吓”黑金滷肉飯”
飲品揀咗”葡萄柚綠茶”
另外追加”安格斯牛肉”,”白豚肉片” 同埋 “雜錦丸拼盤”

”特濃沙茶鍋(小辣,走芫荽)”
特濃沙茶鍋底食材有:
特別喜歡牛丸、蔥爆貢丸 同 豆皮花枝捲
特濃沙茶鍋
蔥爆貢丸

“黑金滷肉飯”
甜甜哋嘅滷肉飯,好味😋
呢$10 值得加

“白豚肉片”
估唔到$16 嘅份量又唔少啵
瘦瘦嘅豚肉正正係我杯茶

“雜錦丸拼盤”
可按個人喜好,自選三款丸丸
揀咗牛丸,福州魚蛋,花枝丸
因為試咗火鍋底裏面粒牛丸,覺得幾好味,所以encore牛丸
另外,福州魚蛋又係我杯茶😌
花枝丸就正正常常啦
雜錦丸拼盤

葡萄柚綠茶
有埋柚子果肉嘅凍綠茶,啱晒一路打邊爐,一路飲
葡萄柚綠茶

成日幫襯連鎖任食火鍋店,呢晚係呢間火鍋小店有另一番味道
環境相對寧靜,幾啱同朋友傾偈;
因為唔係任食形式,唔會忍唔住而食過量,相對健康
值得一提嘅係,幾位年輕店員有禮貌之餘,手腳亦勤快,對我喺揀湯底有選擇困難症嘅時候向佢哋提問都會細心回答😜
呢次支持小店體驗非常良好
2023-10-30
今次唔係第一次食,不過同上一次食已經隔左好一段時間貪佢一人一鍋打邊爐,同行人可以揀自己中意既湯底職員會帶位,提供QR Code落單,溫馨提示有交枱時限香蒜濃湯鍋 配粉絲 $92湯底可自由選擇辣度,超多蒜泥,物如其名,十分濃郁!芝士牛奶鍋 配白飯 $92湯底鹹香!加配 熱招牌奶茶  $29味道普普通通,由大杯裝轉左細杯裝今次發現食物同飲品都大縮水。以前每鍋都會有配豬/牛/雞類,好似落單App圖片咁。今次去到上菜先發現鍋入面冇晒,睇多次個落單App先發現圖片同下面食物字眼係有出入,肉類需要加配。不過職員都比我地後加。加配200g雞腿肉 $20加配200g美國肥牛片 $28
今次唔係第一次食,不過同上一次食已經隔左好一段時間

貪佢一人一鍋打邊爐,同行人可以揀自己中意既湯底

職員會帶位,提供QR Code落單,溫馨提示有交枱時限

香蒜濃湯鍋 配粉絲 $92
湯底可自由選擇辣度,超多蒜泥,物如其名,十分濃郁!
香蒜濃湯鍋
芝士牛奶鍋 配白飯 $92
湯底鹹香!
加配 熱招牌奶茶  $29
味道普普通通,由大杯裝轉左細杯裝
熱招牌奶茶
今次發現食物同飲品都大縮水。
以前每鍋都會有配豬/牛/雞類,好似落單App圖片咁。
不過職員都比我地後加。

加配200g雞腿肉 $20
加配200g美國肥牛片 $28
2024-03-28
2024-02-01 363 瀏覽
香港少見嘅臭臭鍋食評稿件去完台灣返嚟超級掛住臭臭鍋所以喺香港搵咗間食臭臭鍋嘅呢閰臭臭鍋嘅味道都正宗雖然臭豆腐就一定冇台灣𠴱啲𡄻得咁入味同咁臭㗎喇而且鴨血都一定冇台灣𠴱啲咁好味不過湯底嘅味道都相似嘅可以解吓我嘅思念台灣嘅情而佢嘅份量都足夠小火鍋嚟講一個人份量啱啱好而旦可以加錢嗌台式飲品推介大家加佢個滷肉飯食因為佢嘅滷肉飯好好味啲醬汁都好夠 而且滷肉都好入味價錢當然唔可以用台灣嘅臭臭鍋來比較啦但以香港價錢嚟講$100左右小火鍋有飯又有嘢飲都已經算抵而旦好味
香港少見嘅臭臭鍋

而旦好味
2024-01-23
  • 招牌臭臭鍋
2024-01-20 412 瀏覽
📍8鍋臭臭鍋 (金巴利道)尖沙咀金巴利道77號地舖臺式麻辣鍋 - 小辣、肥牛片 $119+ 一口酥炸臭豆腐 (4粒) $1芝士牛奶鍋 - 肥牛片$119+ 一口酥炸臭豆腐 (4粒) $1+ 檸檬冬瓜茶 $29之前成日同女朋友講呢間好食,但一路都冇同佢食,今日收工就專程黎食先🤣唔講唔覺,呢間餐廳喺香港好似都開咗十年以上,但到今時今日仲係咁受歡迎😆好彩我地黎得早,唔洗等位,我地坐低冇耐之後就開始要排隊啦🤣今次食番同之前既感覺差唔多,雖然天氣好熱,但好在餐廳冷氣夠勁,夏天打邊爐一樣咁爽😋不過我地食到一半先發覺,原來呢兩個鍋係冇臭豆腐!🥶我最印象深刻就係佢地既臭豆腐🤤雖然係咁,兩個鍋都好好食😋同依家快餐店一人邊爐既分別係佢既餸偏向台式,同埋湯底多較多選擇😆當然我個人就覺得招牌臭臭鍋最好食😋#bunnytummy_九龍#bunnytummy_佐敦#bunnytummy_火鍋#bunnytummy_台灣菜#8potshk#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處
📍8鍋臭臭鍋 (金巴利道)
尖沙咀金巴利道77號地舖

#8potshk
#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處
臺式麻辣鍋
檸檬冬瓜茶
8鍋臭臭鍋係台灣過江龍火鍋店,係台灣開到黎香港都唔容易,但香港本身既火鍋實在太好食,我覺得8鍋臭臭鍋除左平冇咩優點。臭臭鍋的湯底:招牌臭臭鍋、芝士牛奶鍋及臺式麻辣鍋,麻辣鍋可以挑戰魔鬼辣。3款湯都冇咩太大驚喜,3款之中比較中意芝士牛奶鍋。臭臭鍋的配料有高麗菜,100克雞脾肉(肉要加錢),一條甜不辣,3粒丸,薄豆腐皮同主食(可以選米粉、飯同王子麵。王子麵同公仔麵比都係公仔麵好食d,品質唔錯好。飲料都係麻麻。奶荼唔係好有茶味。朱古力好淡。

飲料都係麻麻。奶荼唔係好有茶味。朱古力好淡。
  • 芝士牛奶鍋
2023-11-21 432 瀏覽
我去試咗8鍋臭臭鍋喇話真係,佢哋嘅招牌臭臭鍋真係好特別㗎,裡面有好多款配料,包括鵪鶉蛋、鴨血、大腸、牛肉丸、小墨魚、金菇菜、韭菜同臭豆腐。品種多到爆,但唔該留意,每一樣食材嘅份量都算係少少咁我就揀咗湯底嘅小辣,辣度唔算太刺激,啲辣味係可以接受嘅範圍。午市嘅價錢係68加一,如果計優惠的話,其實都算係抵食不過味道就一般般啦,冇特別出眾嘅地方。不過最後食完之後,我覺得肚子有啲唔舒服,有少少嘅不適感8鍋臭臭鍋嘅招牌臭臭鍋有好多款選擇,唔貴嘅價錢,但係味道普通,而且食完之後可能會有啲唔舒服。如果你追求多樣化嘅配料同埋唔介意份量少少嘅話,午市可以試下。
我去試咗8鍋臭臭鍋喇

臭臭鍋
2023-11-21
有時想快速打邊爐就會揀呢間😋因為台式風味,有辣有唔辣小朋友可以食佢個香濃芝士🧀️牛奶鍋我自己就可以食過如果係🔥麻辣鍋,一人一鍋超級開心😊【台灣火鍋美食推介】🍲🌶️臺式麻辣鍋🌶️這款麻辣鍋絕對是辣味愛好者的最愛!配料種類繁多,有娃娃菜、麻辣餃、甜不辣、福州魚蛋、龍脷柳、鴨血、沙白、米血糕、大腸、魷魚圈、老油條、金針菇、炸枝竹、王子麵(半個)、鳴門卷、青豆角等等,口感豐富多樣。每一口都能感受到辣味的刺激和香氣的撲鼻而來,讓你欲罷不能!🧀芝士牛奶鍋🧀這款芝士牛奶鍋結合了芝士和牛奶的香濃口感,絕對是味覺的享受!配料包括娃娃菜、日本南瓜、豆皮蝦捲、香菇貢丸、麻吉燒、沙白、香菇、蟹柳、金針菇、炸枝竹、鳴門卷、雞蛋、王子麵(半個)、芝士片、蛋餃、黃金魚籽球等等,口感豐富多層次。每一口都能感受到濃郁的芝士味和牛奶的滑順口感,讓你愛不釋手!除了這兩款火鍋,台灣還有許多其他美味的火鍋選擇,例如台式肉燥飯等等。無論你喜歡辣味、芝士還是其他口味,台灣火鍋絕對能滿足你的味蕾需求!快來一起享受台灣火鍋的美食之旅吧!🥢🍜
有時想快速打邊爐就會揀呢間😋
因為台式風味,有辣有唔辣

小朋友可以食佢個香濃芝士🧀️牛奶鍋
我自己就可以食過如果係🔥麻辣鍋,一人一鍋超級開心😊

【台灣火鍋美食推介】🍲

🌶️臺式麻辣鍋🌶️
每一口都能感受到辣味的刺激和香氣的撲鼻而來,讓你欲罷不能!

🧀芝士牛奶鍋🧀

2023-11-06 166 瀏覽
之前食過台灣臭臭鍋,覺得好食,想食多次。就搵到呢間出名啲嘅餐廳,就同朋友一齊嚟食。而我地叫了一個鍋share食,加啲配料,好似打邊爐咁😆😆⭐️小辣秘製酸辣鍋原先配料都幾多下,有豆皮蝦捲、米血糕、甜不辣、龍脷柳、凍豆腐、木耳、老油條、沙白、炸枝竹、粉絲……,每款少少份量可以淺嘗。再追加了肥牛片、娃娃菜、粟米、烏冬、鴨血。最鍾意❤️食呢款台灣臭臭鍋嘅原因係本身個鍋配料好多,同埋係台灣獨有的配料,其中最鍾意米血糕、甜不辣、鴨血,味道好特別。呢款湯底酸辣偏酸,啲粉絲係完全吸哂啲味道,好正👍🏻👍🏻⭐️多多綠加配彩虹寒天⭐️葡萄柚綠茶兩款飲品都唔錯,都偏酸酸地,所以好解渴解膩

⭐️小辣秘製酸辣鍋

秘製酸辣鍋

⭐️多多綠加配彩虹寒天
⭐️葡萄柚綠茶
兩款飲品都唔錯,都偏酸酸地,所以好解渴解膩

多多綠、葡萄柚綠茶
2023-11-06 114 瀏覽
最近天氣終於變得清涼,又係打邊爐嘅好季節!想平平地又食多啲種類,@8potshk 8鍋臭臭鍋嘅1人火鍋就岩曬🌟咩配料都有啲,岩曬少人但又想打邊爐嘅聚會🤗基本上秋冬天諗唔到食乜都會去食佢。-每個餐都跟王子麵/粉絲/白飯,食得台式火鍋,王子麵係必點的,尤其係叫麻辣湯底,雖然佢本身已經有半個王子麵,但吸曬啲湯汁嘅麵真係好正,重口味人士岩晒。除咗麵之外,麻辣鍋嘅大部份配料都係非常吸湯,包括娃娃菜、甜不辣、鴨血、枝竹、油炸鬼等等。湯底愈煮愈濃味。-另外當然要叫佢哋嘅招牌臭臭鍋,所謂嘅臭臭係指臭豆腐煮成嘅湯底,係台灣特有嘅風味。配料都非常有台灣特色,例如甜不辣、米血糕、台灣貢丸等等,記得要調配埋勁多蒜蓉嘅豉油,點埋一齊食,絕對係重口味之選!-打邊爐一定要配一杯冰凍嘅飲品,呢度提供埋手搖肥仔水,即叫即沖。叫咗會益力多乳酸沙冰,非常解渴解辣!-*8鍋臭臭鍋 TST*地址:尖沙咀金巴利道77號地舖
*8鍋臭臭鍋 TST*
地址:尖沙咀金巴利道77號地舖
-🍲8鍋臭臭鍋 📍尖沙咀金巴利道77號地舖🥣招牌臭臭鍋 hkd 120諗唔到食邊款好 就選擇左招牌呢款😎 今次食唔辣嘅!入面包括有白豚肉 都幾爽口 唔會太老~仲加左手王子麵 (hkd 10) 食台灣野加王子都是常識吧🤪再配鴨血 (hkd 12) 都幾大舊 同埋索曬啲湯汁咁食仲正!!仲有啲大腸同臭豆腐,佢係硬身個隻 食落唔算太入味但呢個價錢咁多配料都唔話得🤫飲品方面有荔枝紅茶跟餐(hkd 7) 仲可以再加錢加椰果等配料味道少甜左都有啲啲甜 唔算好大杯 如果再大杯啲就更好更解渴😌🧄香蒜牛肉鍋hkd 120辣度方面選擇左少辣 都幾惹味 無咁單調~肥牛片都份量都多 一人份量尼講都足夠😳再加埋王子麵 (hkd 10),鴨血(hkd 12)等有埋油炸鬼 都幾得意 第一次打邊爐配呢個食🤣煮曬啲辣蒜汁咁食 成件事又昇華左👅仲有香蔥肉丸子 幾特別!一食啲蔥同汁都唧曬出尼🤤王子麵煮到爽口硬度適中先食 好正🫣加配左百香果綠茶跟餐(hkd 7) 味道就正常🌶️秘製香辣鴨血 hkd 42幾辣下🥵🥵但又辣得幾過癮份量有4舊 而且比起跟餐個啲鴨血再重味啲淋身啲!👻想打邊爐又驚太多嘅朋友仔可以試下食呢個😽份量一人份量岩
🍲8鍋臭臭鍋
📍尖沙咀金巴利道77號地舖

🥣招牌臭臭鍋 hkd 120
諗唔到食邊款好 就選擇左招牌呢款😎 今次食唔辣嘅!
入面包括有白豚肉 都幾爽口 唔會太老~
仲有啲大腸同臭豆腐,佢係硬身個隻
食落唔算太入味但呢個價錢咁多配料都唔話得🤫

🧄香蒜牛肉鍋hkd 120
辣度方面選擇左少辣 都幾惹味 無咁單調~
肥牛片都份量都多 一人份量尼講都足夠😳
王子麵煮到爽口硬度適中先食 好正🫣
加配左百香果綠茶跟餐(hkd 7) 味道就正常

🌶️秘製香辣鴨血 hkd 42
幾辣下🥵🥵但又辣得幾過癮
份量有4舊 而且比起跟餐個啲鴨血再重味啲淋身啲!

👻想打邊爐又驚太多嘅朋友仔可以試下食呢個😽
份量一人份量岩岩好 晏就唔算太多人 可以晏就尼食✌🏻
環境方面都舒服 枱與枱之間都有空間 唔會過份迫~
而且價錢方面都還好 性價比唔錯~

營業時間🕰️
星期一至日/公眾假期 12:00-23:00
公眾假期前夕 12:00-00:00

#尖沙咀美食 #尖沙咀#金巴利道 #台灣 #台灣菜
#台灣火鍋#臭臭鍋#臭豆腐#大腸#台式料理
#香港台式飲品 #香港台式美食 #鵪鶉蛋
行過尖沙咀突然好想掃街食台式小食同時又好想食台式火鍋,本身打算忍痛二選一之際就搵到呢間可以滿足曬幾個願望嘅餐廳! 我地當時候係午飯時段可以點兩個一人鍋套餐,分別點左台式麻辣鍋同芝士牛奶鍋。當大部分所謂可以揀唔同湯底嘅火鍋其實都係「換湯唔換餸」,呢度佢每一個湯底都會配上唔同適合嘅食材,非常細心!台式麻辣鍋午市套餐 (HKD91)芝士牛奶鍋午市套餐 (HKD91)火鍋食材上本身見呢個價錢無乜太大期望,但份量其實非常充足,質素一啲都唔遜色,最驚喜係個款式非常之多,以芝士牛奶鍋為例,裡面有白豚肉、日本南瓜、豆皮蝦卷、鳴門卷、貢丸等等;而臺式麻辣鍋都有牛肉片、甜不辣、魚柳、鴨血、沙白、支竹等等。而去每個鍋都有王子麵非常掛湯! 最後當然都有點滷肉飯同幾款台式飲品過下掃街鋪癮!

台式麻辣鍋午市套餐 (HKD91)
台式麻辣鍋

芝士牛奶鍋午市套餐 (HKD91)
芝士牛奶鍋

最後當然都有點滷肉飯同幾款台式飲品過下掃街鋪癮!

2023-10-25 79 瀏覽
這間餐廳開了很多年,是我覺得最貼近台式一人火鍋的店,價錢亦真的非常親民,但始終所有火鍋是由店家烹煮完成後再提供給客人,所以食材難免浸泡太久而變得太淋或失去某些味道,所以喜歡即烚即食的朋友或許不愛這種形式的火鍋。點了招牌臭臭鍋及台式麻辣鍋,味道說不上很讓人驚艷,食材質素中規中矩,但一人鍋而言份量都算多,好飽肚,是為了一解思台鄉愁的平價火鍋之選。
2023-10-21
2023-10-23 87 瀏覽
好鐘意揀啲一人一鍋嘅邊爐,因為唔洗同人夾個湯底實啱食!依間湯底選擇好多,而且仲有哂配料,好方便!仲有幾款調味放枱面,個蒜蓉汁係好香好正!古早三杯鍋($106),湯底係濃郁麻油同米酒嘅香味,配料就有雞腿肉、蜂巢豆腐、日式魚蛋、金菇、洋蔥、娃娃菜、粉絲等等,吸哂湯底好香好入味!餐包埋飯或者粉絲,仲可以加$10叫金黄滷肉飯,啲五花腩夠哂肥美,醬汁香濃,真係唔經唔覺食晒成碗飯!另外就試左番茄白豚鍋($91),湯底清甜帶酸酸地嘅蕃茄味,唔會太油膩得黎又開胃!配料除左豚肉仲有蓮藕、木耳、菇、粟米、蜂巢豆腐、娃娃菜等等,揀埋粉絲配依個湯底真係好夾,唔會太重味嘢飲跟餐送紅茶或者綠茶,試左茉香綠茶仲加咗彩虹寒天+$5,都香茶味仲要唔太甜,寒天又煙韌有咬口下次黎要試埋其他湯底!
仲有幾款調味放枱面,個蒜蓉汁係好香好正!

下次黎要試埋其他湯底!
當日平日Dinner黎到發現都幾多人黎食,差唔多full晒,呢度主打一人一鍋,唔洗驚要同朋友夾食咩唔食咩😂火鍋既味道選擇都幾多款,除左我地試呢兩款之外仲有藥膳羊肉鍋,香蒜牛肉鍋,蕃茄白豚鍋之類…肉類方面其實係可以自己配搭,主要係揀湯底!《古早三杯鍋 $119》個人覺得古早三杯鍋好味過招牌臭臭鍋,怕臭既朋友可以揀呢個湯底,係完全唔臭既,湯底唔會好濃味,食完一啲都唔口渴,火鍋配料都幾多,有牛丸,花枝丸,大量娃娃菜,沙白,雞脾菇,甜不辣,凍豆腐,枝竹,嗚門卷,肉我就揀左雞肉,有成200g咁多,成煲野一個人食晒都幾飽下,不過好滿足☺️《招牌臭臭鍋 $119》《增量肥牛片(60g) +$20》招牌臭臭鍋真係臭啲😂個種臭其實就係大腸既味道,中意食豬大腸既朋友應該會中意,配料方面有啲唔同,呢個會有鵪鶉蛋,鴨血,米血糕,臭豆腐,蕃茄,韭菜,榨菜絲,肉揀左白豚肉,有140g,連埋加左既牛肉成大舊😂兩個火鍋配料嘅份量都幾多,本身都有跟埋粉絲,仲有得免費加配多少少,其實都係半碗左右嘅份量,所以都食得晒😆原本想食滷肉飯,可惜賣晒,唯有等大家幫我試🥹《檸檬冬瓜茶 +$29》檸檬冬瓜茶居然做到唔甜,平時出面嗰啲真係

《古早三杯鍋 $119》

《招牌臭臭鍋 $119》
《增量肥牛片(60g) +$20》

《檸檬冬瓜茶 +$29》
檸檬冬瓜茶居然做到唔甜,平時出面嗰啲真係甜到喊出嚟,值得一讚👍🏻

《葡萄柚綠茶 +$34》
葡萄柚綠茶好好飲,超多果肉,揀咗走甜都唔會話好清淡,推薦👍🏻

整體感覺好抵食,CP值幾高,又可以一人一鍋,仲要都幾多款式選擇,唔怪得知嗰日嚟到都咁多人🙈

8鍋臭臭鍋

推薦⭐️⭐️⭐️
2023-10-18
  • 葡萄柚綠茶
  • 古早三杯鍋
過咗中秋之後天氣轉涼,又到咗最正嘅打邊爐季節😙😙呢間8鍋臭臭鍋有幾間分店,鍾意佢一人一鍋配搭好哂,啱哂我呢D懶人 😆 佢有好多湯底選擇,有D出面都好少見,例如古早三杯鍋、芝士牛奶鍋~今次叫咗佢個「酸辣羊肉鍋」,追加咗一份鴨血 (2片) 同埋蓮藕,餐飲就叫咗金桔檸檬梳打🍹,連埋加一都只不過係$150!有90分鐘可以俾你慢慢食~唔趕時間既話,自私食邊爐都幾爽😆通常一上鍋,就會忍唔住試吓佢個湯底😆 呢個湯有好多酸菜,最正既係唔會太咸,如果平時鍾意食酸辣米線既話,呢個湯就啱哂!😙 佢個湯底好夠味,基本上都唔使再點豉油~我見佢落單果陣,肉類係有得揀,所以唔食羊肉但想食酸辣湯底都可以架!😋成個鍋有勁多配菜,包括油條、蜆、娃娃菜、雲耳、支竹、台灣丸甜不辣等等,入面已經有埋一份粉絲,唔夠食都可以免費追加一份,所以一定會食到好飽、好滿足!咁多個配菜入面,個人就大推鴨血,本身已經有少少調味而且超嫩滑😋 台灣風味即時提升至MAX 🈵餐飲方面,佢都有勁多選擇,除咗基本款紅、綠茶、奶茶,仲有冬瓜茶、梳打、沙冰,仲可以加椰果、寒天、珍珠、果肉,一定有一款岩你飲🧉後記:如果搭地鐵,可以喺佐敦D出口行過去,會近少少~
過咗中秋之後天氣轉涼,又到咗最正嘅打邊爐季節😙😙

後記:如果搭地鐵,可以喺佐敦D出口行過去,會近少少~