2023-10-31 119 瀏覽
又係響尖東附近搵嘢食,咁啱嗰日同個朋友特別趕時間,所以二話不說就即刻走去麥當勞諗住買個快餐,快快脆脆簡簡單單食咗佢就算。結果響呢間麥當勞買完之後發現有超過30人響度等緊,最後我哋等咗差唔多25分鐘先有得攞。最重要係攞攞返嚟嘅炸雞係唔熱嘅,基本上係室內房間溫度,而炸雞入邊仲係有啲凍添。目測見到依間麥當勞,基本上成日都唔夠人,睇得出做嘢啲人好攰好辛苦做到想放棄,所以成日買嘢佢哋都會唔記得咗俾醬料,或者留咗shake shake粉之類。我完全唔會怪佢哋,因為睇得出佢哋真係唔夠人,而且做得好辛苦,我都覺得佢哋好慘,所以唯一想講嘅係希望呢間麥當勞可以盡量請多一兩個人幫手。

2023-10-25
25 分鐘 (外賣自取)