餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (荃新天地2)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (荃新天地2)
資訊:

2020-12-30 1526 瀏覽
老公生日話想食燒肉而家又無晚市 所以就帶佢去牛角食午餐平日都幾多人食等咗差唔多半個鐘先有得入發現原來入面都好多張吉枱不過人手唔夠 所以未執得切ʅ(◞‿◟)ʃ如果人手夠我諗一早就入得 好叫咗一人一個餐 F牛角特選牛五品燒肉盛盒$135同G和牛3品&牛角2品$228 湯同沙律都上得好快過5分鐘左右都上埋個肉我地先食F餐嘅肉 每種肉有兩片我同老公全部一人一半 當中有兩款係牛舌牛舌真係牛角最好味嘅肉!食到咁上下 肉都無咗大半碟 個飯都未到都差唔多等咗15分鐘見到格離兩枱都追緊個飯 我地唯有再追追佢 講完都過咗5分鐘先出到 其實真係幾失望始終有時淨食肉咁「漏」都想食兩啖飯中和下同埋本身都好期待個牛角飯食完我F餐就食下個G餐點知當中有兩款肉都唔係好靚 肉質好多根牛味都欠奉 只有一款牛肉好少少 應該真係和牛入口即溶 又多油 好好食!不過成個餐228都真係唔太抵食下次情願叫多個F餐 好似抵食d 食到中間又再叫多兩碗牛角飯(因為午餐牛角飯係任食)但又係等咗超過15分鐘 真係唔係想怪d員工 因為見到佢地都好努力做野 無停手 真係睇得出佢地好唔夠人不過始終食野又限時但成餐飯我就已經白等咗30分鐘 等牛角飯
老公生日話想食燒肉

湯同沙律都上得好快
過5分鐘左右都上埋個肉
我地先食F餐嘅肉 每種肉有兩片
我同老公全部一人一半 當中有兩款係牛舌
牛舌真係牛角最好味嘅肉!
食到咁上下 肉都無咗大半碟 個飯都未到

食完我F餐就食下個G餐
點知當中有兩款肉都唔係好靚 肉質好多根
牛味都欠奉
只有一款牛肉好少少 應該真係和牛
入口即溶 又多油 好好食!
不過成個餐228都真係唔太抵食
下次情願叫多個F餐 好似抵食d

食到中間又再叫多兩碗牛角飯(因為午餐牛角飯係任食)
但又係等咗超過15分鐘
不過始終食野又限時
但成餐飯我就已經白等咗30分鐘 等牛角飯 真係有少少無奈!
建議大家如果想追加牛角飯 可以食一半就叫定
如果唔係好似我地咁 有排等( ̄^ ̄)
牛角飯
2020-12-23