餐廳: 天 · 悠蔬食
資訊:

2023-12-07 107 瀏覽
*/今次我哋去左【荃灣 天•悠蔬食】食素🥒👍🏻😌平時都好中意食菜類同菇類,今次岩哂😍😍餐廳環境:一係門口已經俾個裝修吸引左🤩🤩入面有勁多公仔,特別係Sanrio公仔😍😍仲要係少女最鍾意既粉紅色同湖水綠,岩哂打卡影相📸️😎😎食物方面:我哋今次叫左一道主食,再加手卷同甜品,兩個人都食唔哂😂😂份量都吾少👍🏻👍🏻🥒意粉腐皮卷呢個意粉推介👍🏻因為啲醬汁好好味,又吾會鹹,岩哂小朋友食,個腐皮卷卜卜脆😍小朋友食哂😂😂🥒蘆筍素香鬆苜蓿芽手卷入面係冇飯既🤣🤣蘆筍十分鮮甜,配合埋紫菜加苜蓿芽,第一次食咁清新既手卷😍🥒香芒牛油果苜蓿芽手卷配上香甜既芒果加牛油果,同蘆筍完全吾同口感,小朋友中意呢款多啲🤣🤣因為芒果好甜🤪🤪甜品及飲品:🥒香芋珍珠奶茶好香濃芋頭味,加埋黑糖,但又吾會太甜,幾特別👍🏻🥒泰式奶茶乳酪蛋糕第一次食😂😂好似飲緊奶茶咁😂咁濃奶茶味,入口即溶😌😌正到😍不過份量比較小🙈🥒朱古力oreo吐司雪糕呢款甜品就一般,不過勝在夠大份😂😂我哋食吾哂,吐司都幾香脆👍🏻👍🏻成餐飯都食得好舒服😌勁中意個環境佈置,而且店員勁有禮貌,又照顧小朋友❤️👍🏻埋單既時候,發現最特別係佢哋有個位置俾12歲或以下既小朋友抽獎😍有
今次我哋去左【荃灣 天•悠蔬食】食素🥒👍🏻😌
平時都好中意食菜類同菇類,今次岩哂😍😍

餐廳環境:

食物方面:

🥒意粉腐皮卷

🥒蘆筍素香鬆苜蓿芽手卷
🥒香芒牛油果苜蓿芽手卷

甜品及飲品:
🥒香芋珍珠奶茶
好香濃芋頭味,加埋黑糖,但又吾會太甜,幾特別👍🏻

🥒泰式奶茶乳酪蛋糕

🥒朱古力oreo吐司雪糕

成餐飯都食得好舒服😌勁中意個環境佈置,而且店員勁有禮貌,又照顧小朋友❤️👍🏻埋單既時候,發現最特別係佢哋有個位置俾12歲或以下既小朋友抽獎😍有得食又有得抽獎,小朋友開心到爆🥳

天•悠蔬食 (荃灣分店)
地址:荃灣楊屋道18號荃新天地2期地下G08-11號舖
(荃灣西站Exit C3 或 Exit D)
電話:26361808 ;whatsapp:93293357
  • 香芒牛油果苜蓿芽手卷