2018-04-06 293 瀏覽
成日經過朗豪坊都想食好耐 因為啲野食真係好吸引🤤 雖然喺咁熱鬧既商場既一角 但環境感覺好舒適 所以今日決定同朋友喺度享受下午後小時光女人對於甜品真係無法抵抗🤭咁多選擇 樣樣都想食啊真係!呢個蜜瓜芭菲望落勁吸引 所以忍唔住嗌咗個雪糕我地揀咗兩溝 一半牛乳一半抹茶 一次過滿足晒兩個願望😌 雪糕真係冇得彈🤤 係勁滑 同埋好濃好濃既牛乳味同抹茶味 而蜜瓜果然係日本直送 同平時食開既唔同 非常香甜!我同朋友都係抹茶控 梗係要嗌返個日本宇治抹茶輕食有雪糕,抹茶海綿卷,紅豆,白玉丸子同埋蜜餞栗子 勁豐富海綿卷入面仲有紅豆蓉令到成個海綿卷大加分啊跟set仲有杯飲品添!一邊喺度high tea一邊同朋友傾計 簡直係人生一大享受啊同埋好滿意呢度既服務 店員見我拎住好多野 主動問我洗唔洗幫手 之後幫我拎咗個蜜瓜芭菲埋位 太貼心啦🙈

女人對於甜品真係無法抵抗🤭咁多選擇 樣樣都想食啊真係!

蜜瓜芭菲

呢個蜜瓜芭菲望落勁吸引 所以忍唔住嗌咗個

日本宇治抹茶輕食

我同朋友都係抹茶控 梗係要嗌返個日本宇治抹茶輕食

有雪糕,抹茶海綿卷,紅豆,白玉丸子同埋蜜餞栗子 勁豐富

海綿卷入面仲有紅豆蓉
令到成個海綿卷大加分啊

跟set仲有杯飲品添!
蜜瓜芭菲
日本宇治抹茶輕食