亞當麵館 | 尖沙咀旺區鬧市車仔麵🔶金沙脆皮牛坑腩金沙係由鹹蛋黃整成 撈埋去牛坑腩度 再拎去炸做到外脆內軟 金沙炸到好脆口 而且十分香噴噴 好邪惡牛坑腩做到入味 而且每件都係大大舊 好有口感咬落去做到外脆內軟既感覺 第一次食呢款菜式🔶滷水拼盤拼盤有一隻蘭王流心蛋 蘭王流心蛋顏色好搶眼底係有芽菜 吸曬滷水🔶腐乳通菜腐乳香口 通菜都新鮮 叫返碟菜中和下🔶車仔麵 - 蘿蔔 韭菜餃 生腸 豬大腸 豬紅 冬菇蘿蔔真係做到咬落去有口感 唔會煮得過熟韭菜餃真係好大粒 韭菜同肉既比例岩岩好生腸唔會有異味 而已爽口 調味岩岩好豬大腸煮得好軟屬 而且熟得好入味 冇異味豬紅爽口彈牙 唔會咬落去散曬 新鮮冬菇真係勁大隻 而且十分厚肉 咬落去保持到口感🔶檸檬薏米水🔶豆漿🍴整體評價:尖沙咀旺區鬧市車仔麵 真係有港式既味道車仔麵既餸款式多 真係可以自己選擇自己鐘意既野食而且每樣食物都做到好好 有心機煮除左車仔麵之外 仲有唔同既小食可以加配小食既款式都多元化推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 尖沙咀樂道23號地下B號舖付款方式Visa Master AlipayHK 支
亞當麵館 | 尖沙咀旺區鬧市車仔麵

小食既款式都多元化

推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 尖沙咀樂道23號地下B號舖
付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 八達通 銀聯 Apple Pay Google Pay 微信支付