之前都嚟過呢間人氣泰國菜❣️真係平靚正 今次又再嚟食飯🥳屋企人食過都大讚呀🤩.📌火山排骨 $228上次都食左呢個火山排骨 非常值得一試🌋上枱勁震撼 份量超巨型‼️兩大條ribs搭高成座山咁 下面仲有堆細ribs😍唔係淨係得骨 好多肉 三至四人都夠食🥹呢到價真係超抵食🤑肉同脂肪比例啱啱好 肉質嫩滑 完全唔鞋口 炆得好腍💓仲有啲筋同軟骨位 好有口感✨個汁雖然好辣 但係酸酸辣辣 超惹味開胃🌶.📌泰式蛋包炒金邊粉 $118金邊粉賣相好靚 有個蛋網包住🥚面頭三隻炸大頭蝦都好吸睛🍤炸到連蝦尾都食得 脆卜卜😚仲有啲酸甜汁 好開胃😎個粉炒得好香口 口感好煙韌又爽口 食落唔會好油 幾乾爽😆仲要勁多料 有蛋, 豆乾,芽菜,韮菜🤤個味道甜甜地 我幾鍾意❤️加埋旁邊嘅花生碎同辣味粉 更加惹味🥜.📌炭燒豬頸肉 $98豬頸肉上次都食過 大大份勁多肉🥰最正係肥瘦適中 有豬油脂香得嚟又唔會好肥😍肉質嫩滑又爽口🐷有淡淡嘅炭燒香 再加埋旁邊酸酸辣辣嘅汁 成個味昇華左🥳.📌飛天椰菜苗 $98每次見到有椰菜苗都會嗌 好少見🤪炒得唔會好油 但係偏濃味 好鹹好辣🥵又好多豆豉同青紅辣椒🌶️但係菜苗唔會炒得太老身 幾嫩口🥬.📌馬拉盞炒雜菜

📌火山排骨 $228

📌泰式蛋包炒金邊粉 $118

📌炭燒豬頸肉 $98

📌飛天椰菜苗 $98
飛天椰菜苗
馬拉盞炒雜菜

📌馬拉盞炒雜菜 $88
同屋企人都覺得馬拉盞好味啲 冇咁濃味 但都好惹味😈有好多薑蔥蒜同蝦乾仔一齊炒🧄🦐雜菜嘅種類都幾多 有椰菜花, 西蘭花🥦椰菜,紅蘿蔔🥕芥蘭🥬蘑菇🍄全部都好入味 唔錯🤓
飛天椰菜苗
馬拉盞炒雜菜