韓屋

Hanook Korean Restaurant
2023-03-09 103 瀏覽
📍尖沙咀健康養生之選上次黎韓屋覺得幾好養生健康😙呢次難得黎到無人排隊 就同朋友黎試下佢其他韓國菜~*─────────────*🥣牛膝骨湯 $148雖然少人推介,個牛膝骨湯個人覺得值得一試🤭,裡面都算相當足料,牛膝骨軟彈入口融化,湯方面唔油🙈牛肉味香濃,淨飲湯或者用黎送飯都好味唔會油膩😝 🥓炒豬肉石鍋拌飯 $128呢個拌飯用嘅喺紅米,無芝士外表雖然唔算打卡,但夠健康一樣好食🤭。顏色繽紛既配菜除咗豬肉片仲有紅蘿蔔🥕、豆芽、紫菜碎等,撈埋醬汁幾夾有飯焦😝p.s.醬汁係另上,可以跟自己的喜好控制份量,十分貼心😍2個女仔share每人2碗有多 餃子王&泡菜餃子王 $18見到好似加左價😝但餃子王依舊大隻用埋迷你蒸籠上真係打卡必點‼️裡面塞滿惹味餡料🥬,味道都相當好,食得辣既人記得挑戰下泡菜餃子王啦😆*─────────────*評分(〃'▽'〃) 🍮:🍀🍀🍀🍀☘️/5 整體黎講嘢食調味都相當地道又夠健康 🇰🇷,份量又夠食。一開始真係會鋪頭細細,但係入到去環境佈置好有少女心,重點係坐落都無覺得逼(但坐低之後真係好多人排隊😝!)想睇更多我既食評同分享 可以follow我ig @puddingfoodhk
📍尖沙咀健康養生之選

泡菜餃子王

餃子王

*─────────────*
評分(〃'▽'〃) 🍮:🍀🍀🍀🍀☘️/5

想睇更多我既食評同分享 可以follow我ig @puddingfoodhk ๑ºั╰╯ºั๑🍮

前菜免費

牛膝骨湯