上次12月黎過一次感覺唔錯 今次再次同朋友黎試下其他野食 一樣都冇失望到🥹期待下次再黎試💕🐽Spicy Vodkatoni $128幾特別既意粉 係好似嗰啲粗飲管咁 口感啱啱好😋唔會太硬太淋 好掛汁好入味 辣辣地好過癮😝上面仲放左滿滿既巴馬臣芝士碎同香脆煙肉好邪惡🫣個汁係加左vodka 蕃茄蓉同辣蕃茄忌廉汁🍅少少辣唔錯 幾好食🤤🐽 Croissant French $108賣相好吸引既croissant🥐🧇total 3塊都幾多🫣即叫即整所以係超級脆超級正吖😍上面仲放左一球vanilla雪糕🍨再加上自家製海鹽焦糖醬 焦糖脆脆 食起黎好match🤤croffle都好好食🥰嗌甜品一定要叫‼️🐽Super Strawberry $62🐽Fairy Berry $62其中佢地既smoothie都好值得試試🤤全部都係原汁原味 冇額外加過糖架‼️所以飲落去相對地比較健康🙊兩杯都好fresh 酸酸甜甜咁😋

🐽Spicy Vodkatoni $128

🐽 Croissant French $108