餐廳: ULURU
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
🖤🤍灣仔二次元打卡點 夢幻繪本風餐廳!👾👾👾👾為慶祝bb生日,我地一家BOOK左呢間超高人氣二次元打卡餐廳🎂🎂🎂🥰動漫迷一定唔可以錯這個以二次元藝術形式為主題既餐廳,所有嘅打卡位搵咗一班學生artist 用人手親自一筆一筆重新畫上去,打卡位以「舞台」為主題✨💫⭐️🥰真係好有心思啊。🍽️環境真係充滿藝術氣息🎨🎭我哋今次叫咗幾款食物👍🏼🍽️主菜🖤慢煮羊膝伴野菌意大利飯 🐏大力推介的慢煮羊膝,肉身軟諗入味又多汁,意大利飯鮮味充足有水準,還有香脆芝士片,咸香味色香俱全🤍🍕煙三文魚凱撒薄餅魚油豐富的煙燻三文魚配爽口凱撒沙律菜,加上獨製調味,開胃美味🖤🍔美式芝士煙肉和牛漢堡令人再三回味既和牛油香四溢,麵包外皮脆口咬落軟熟,芝士咸香更誘人,夾上新鮮生菜、爽口番茄片等🎂生日蛋糕*甜品*🧁🍰🍫🍬🍄嚕嚕米 - 森の家🧁(草莓果醬+乳酪,Crumble)簡直係鬼斧神工,粒🍄外型非常特別,無諗過佢係可以食落肚🎂ULURU 二次元立體夢幻蛋糕白色(草莓果醬+鮮草莓)👾👾外型完全融入漫畫二次元世界🍰上面係鮮草莓點綴得好靚🍓用朱古力醬畫表情,好有藝術心思,口感鬆軟D cream奶油味好重🖤🎂夢-森之家*飲品🌟Iced M
🖤🤍灣仔二次元打卡點 夢幻繪本風餐廳!👾👾👾

🍽️環境真係充滿藝術氣息🎨🎭我哋今次叫咗幾款食物👍🏼

🍽️主菜
🖤慢煮羊膝伴野菌意大利飯 🐏

🤍🍕煙三文魚凱撒薄餅

🖤🍔美式芝士煙肉和牛漢堡

🎂生日蛋糕*甜品*🧁🍰🍫🍬

🍄嚕嚕米 - 森の家🧁
(草莓果醬+乳酪,Crumble)
簡直係鬼斧神工,粒🍄外型非常特別,無諗過佢係可以食落肚

🎂ULURU 二次元立體夢幻蛋糕
白色(草莓果醬+鮮草莓)👾👾
外型完全融入漫畫二次元世界🍰上面係鮮草莓點綴得好靚🍓

🖤🎂夢-森之家*飲品

🌟Iced Mocha☕️
Espresso、熱牛奶🥛和巧克力的絕佳混合,最上層還會有奶泡,是喜歡甜食的人的最佳選擇

🍽️ULURU係親子及動物友善餐廳,設有BB椅,店員仲對小朋友非常友善充滿愛心🥰我地下次要再過來二次元漫畫餐廳啊👾👶🏻