好耐之前曾經到訪過呢間位於荃灣既「友拉麵」🇯🇵🍜 上星期再次到訪 都系無乜點變過😆 牆上都仲系貼滿好多可愛既貓貓🐱醬油慢煮叉燒拉麵 $80呢一款系期間限定黎🍜 香濃既醬油做湯底 濃得黎飲完又吾會口渴👍🏻 配上慢煮左既叉燒 肉質粉嫩柔軟好腍身 而且肥瘦相均🐷 拉麵仲有埋味玉 蔥 木耳絲 同海苔😆櫻花蝦拉麵 $88見到好幾枱都有人嗌呢一款 我地都嗌左😆 舖滿左大量既櫻花蝦 聞落好香海鮮蝦味 湯底濃郁但吾咸👍🏻 叉燒經過輕輕炙燒後 帶有少少炭燒味 有啲油脂香更香口😋 另外仲有埋味玉 蔥 竹筍 同海苔😌炸棒棒餃子 $32爽脆既雞軟骨mix埋軟滑既豬肉做餃子既餡料 肉汁豐滿而都因為有雞軟骨在內非常有咬口😬

醬油慢煮叉燒拉麵 $80

櫻花蝦拉麵 $88