🍦希臘乳酪雪糕 HKD58有分杯裝及筒裝,店員說杯裝可以自由搭配3款toppings和1種醬汁,非常適合喜歡自由搭配的消費者。而我今次就要了小滿定律人氣no.1必點嘅海鹽焦糖脆脆、🍵綠茶糯米糍和🍪Lotus焦糖餅配蜂蜜醬汁🤤🍯蜂蜜醬汁味道一直都非常適合搭配任何甜品之中,所以都揀左蜂蜜搭配froyo,非常夾🌟🍵四方粒粒綠茶糯米糍綠茶味濃郁有少少綠茶粉係面上,唔會苦澀而且口感勁煙韌Q彈🍪蓮花焦糖餅,大家都唔陌生啦,不用詳細介紹🤩🌟海鹽焦糖脆脆有少少焦香味👍口感脆卜卜,不過就食不出有海鹽的味道🔖有🌟是本人十分推荐可嘗試的配料乳酪本體算係幾滑,做到好似雪糕咁既感覺,乳酪的味道亦算濃郁,如果您都係喜歡自由搭配,如果下次再來西頁而且又不用排隊的話,我會再回來試一試其他味道再同大家分享!小總結❤️❤️❤️❤️📌可自由搭配📌配料選擇多且不錯🔖值得推介有五粒🌟🌟🌟🌟🌟
🍦希臘乳酪雪糕 HKD58

🌟🍵四方粒粒綠茶糯米糍
綠茶味濃郁有少少綠茶粉係面上,唔會苦澀而且口感勁煙韌Q彈
🍪蓮花焦糖餅,大家都唔陌生啦,不用詳細介紹
🤩🌟海鹽焦糖脆脆
有少少焦香味👍口感脆卜卜,不過就食不出有海鹽的味道
🔖有🌟是本人十分推荐可嘗試的配料

小總結❤️❤️❤️❤️