2021-06-02 411 瀏覽
朋友聚餐 三個人食supernormal 食午餐店舖唔大 餐廳嘅色調較暗 但非常舒適☺️係無人排隊嘅情況下我地食加傾計大概坐左2個鐘🤡店員都唔會趕我地走 👍🏻令我地整個用餐過程過得幾愉快🙈-入番正題講啲食物 我地叫左3個lunch set 不過因為淨係影低左2個 所以就講呢兩個餐🤣-肉眼扒 $106牛扒賣相唔錯 份量係正常嘅8鞍士 我地叫嘅係五成熟 一切開見到肉係粉紅而仲有少少血水 的確係煎到啱啱好五成 火喉控制得幾好👍🏻牛扒嘅厚薄適中 食落去牛肉味都香 ☺️不過好可惜 唔知係本身呢間餐廳牛扒嘅質素一向係咁 定係咁啱我嗰日食嘅牛扒質素麻麻🧐牛扒本身肉質偏「鞋」仲有都頗多筋 食落去有好硬同咬唔斷嘅感覺😢呢樣真係好可惜 但見佢煎得咁靚 而且價錢不貴 所以我哋都係會比4星評分🙈-煎龍脷柳意粉 $76兩塊龍脷柳都偏大塊 有足夠嘅厚度 好重嘅魚味食落肉質不錯🙉意粉嘅軟硬度適中 不過調味少少單寡 本身意粉無乜香味 需要靠淋上龍脷柳嘅汁配搭 但佢個汁酸酸甜甜 冇乜得特別 我覺得一般般🤓-總括黎講雖然呢間餐廳嘅食物質素未去到算高但因為食物價位同份量合理 經過嘅話亦都可以不妨一試🖖🏻
朋友聚餐 三個人食supernormal 食午餐
店舖唔大 餐廳嘅色調較暗 但非常舒適☺️