2019-10-01 27 瀏覽
去到九龍灣其實都未必會行到去呢度食野,因為呢度位置都比較偏呢個商場唔係咁人氣,但做咗下RESEARCH之後我就發現好多人推介呢間野,試過後更加覺得一定要推介比大家黎呢間cafe試一試,佢嘅食物種類好多,基本上西式cafe提供嘅佢都有,而且食物好高質,又比較大份,岩晒我胃口.我食咗佢嘅和牛漢堡WIF 粗薯條, 燒春雞 同埋 黑松露摩姑意大利粉 ,燒春雞燒得啱啱好,香得嚟又唔乾,鍾意入面嘅肉汁JUICY,肉亦都好鮮嫩.和牛漢堡塊漢堡非常之大,非常juicy,入面都feel到係好多牛肉而唔係只係麵粉,咬落非常實在.粗薯條都炸得非常之新鮮可口,另外嗰個意粉見好多人推介,咁我都試左,大大碟真心抵食,黑松露味又重!正! 二個人食真係非常之飽呀,份量大份,又高質,價錢又合理,讚呀!
2019-09-25