2023-08-30 60 瀏覽
友人介紹我嚟九龍灣嘅呢間bar and restaurant 平日經過都係冇乜點留意佢 呢晚嚟到先發現呢間餐廳幾有格調 幾適合夜晚同朋友chill吓🥂柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手呢晚嘅主打👍🏻 完全係俾呢碟鹹豬手吸引咗過嚟 豬手用咗柚子麥啤浸咗8個鐘先至烹調🐷 食脆卜卜嘅豬皮部分就可以食到淡淡嘅柚子香味 豬手仲好厚肉 啱晒食肉獸朋友👫🏼 伴碟嘅仲有黃芥末同埋酸椰菜 呢兩樣同埋鹹豬手食就冇咁油膩啦😙三重芝士安格斯牛肉漢堡呢度嘅burger都幾出色🍔 入面除咗有牛肉漢堡扒之外 仲有兩片脆煙肉 生菜 番茄等嘅配料 牛肉仲好juicy添呀🙈 一啖咬落去會爆汁 側邊仲有薯條同埋沙律🥗 份量都幾多經典卡邦尼扁意粉係我好鍾意嘅扁意粉🍝 質地幾有口感 材料有唔同嘅菇菌同埋煙肉片🥓 意粉好creamy 令人好想一啖一啖繼續食☺️酥炸魷魚呢碟小食都真材實料 魷魚圈切得好厚身 所以食落口幾彈牙 同個名一樣非常酥脆🦑 點埋他他醬食更加夾 除咗魷魚圈仲有魷魚鬚㗎成餐嘅食物都令人滿意 最驚喜莫過於佢嘅豬手 我一定會因為佢嘅豬手而再返嚟呢間餐廳食飯🥰

柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手
柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手