淘大附近有一間成日爆場嘅西餐廳,相信係唔少人嘅口袋餐廳,菜餚有質素之餘,間唔中仲有新菜式推出,無論lunch定dinner我都已經encore多次!芥末牛肉沙律($88)質地鮮嫩美味嘅五成熟切片牛加上新鮮爽脆沙律菜,沙律醋及微微wasabi辛辣香氣作調味,口感豐富又清新,係必點開胃菜之一!牛油果他他脆魚漢堡($96)平時食牛肉漢堡比較多,今次試魚堡!漢堡包經烘烤至鬆脆,加上酥脆炸魚及濃郁熟牛油果切片,漢堡入面嘅蕃茄及生菜,增加口感又解膩。配菜就有經典炸薯條,新鮮炸起嘅薯條,外脆內軟,每次都想追加!柚子脆皮豬手($178)恭喜發財!橫財就手!新年必食豬手,呢度嘅豬手真係份量十足,適合叫嚟同家人朋友分享。豬手外皮烤至金黃酥脆,咬下去時發出脆脆聲音,內部則濕潤多汁。柚子汁酸甜風味為豬肉帶來清新感,令整道菜更加爽口。軟殼蟹海鮮煲($108)唔少得一嚐新菜式,呢道菜以軟殼蟹和番茄香草汁為基礎,軟殼蟹外層酥脆,還有青口、蝦等海鮮,搭配著濃郁番茄香草汁,用埋配搭嘅蒜蓉包蘸汁一流,如果多兩塊包就更好了!