出名鹹窩夫同打卡濃朱 一次過試晒 仲有巨型提拉 好適合朋友聚會 上菜速度好快🔜🧇 Homemade mustard onion souce, sunny side- up egg, fried chicken, waffle💰HKD148 (Rating: 7.6/10)煎蛋靚!炸雞多肉 窩夫唔算厚 質感微煙韌 唔脆 配雞同糖漿鹹甜交融 芥末醬濃度偏低 唔錯未到想encore🍝Mentaiko Sakura Shrimp CucumberCream Sauce Linguiné 💰HKD138 (Rating: 7.7/10)拉起好似瀑布咁😆加上青瓜帶點清新 明太子sauce唔會太鹹 食到明太子香 掛到汁 幾好食嘅扁意粉 🍕Cheese, Squid ink Soft Shell Crab, Smoked Salmon💰HKD158 (Rating: 7.4/10)一塊塊煙三文魚映入眼簾😎芝士同軟殼蟹都足稱! 餅底似tortilla咁 非正宗Pizza 但唔係我怕的硬餅乾底 墨魚汁for上色為主 好記得呢款我哋冇食晒😹🍫Easyjoe Chocolate💰HKD48 (Rating:

芥末洋蔥醬炸雞窩夫

明太籽櫻花蝦配青瓜絲扁意粉

🍫Easyjoe Chocolate💰HKD48 (Rating: 7.6/10)
濃稠 唔會太濃苦 帶點細個飲維記玻璃樽朱古力嘅feel🤓冇過甜 幾好飲 適合share
凍二世祖特濃朱古力

🍵Uji Matcha Chocolate Milk💰HKD48(Rating: 7.8/10)
好飲!比朱古力正 抹味突出唔假 雖然白朱味都明顯但後者唔會太強 入口稠稠的 用明治奶 凍凍的 甜度都ok
特濃宇治抹茶白朱古力奶

🍰Homemade TiramiJOE💰HKD98(Rating:6/10)
好大似4”蛋糕😍晚市限定 真心3人+先好考慮 價錢抵食 味道非我杯茶 似Pici 但finger冇咁水 軟綿 咖啡味個人感覺0%😕mascarpone重蛋味 甜度正常✔️
提拉米祖

🥗 Crabmeat, Peach, CousCous, Sesame Sauce Salad 💰HKD108 (Rating: 7.5/10)
好足料幾多新鮮蟹肉👍至於其他配料都係正常嘢 沙律菜等等都夠新鮮 唔錯 比想像中大份同豐富

整體唔錯 但用餐限時90mins有啲短 暫無回訪意欲😬
芥末洋蔥醬炸雞窩夫