放工夜晚同朋友食晚飯, 可能時間尚早, 唔駛等太耐就已經有位, 但過一陣門口已經排哂隊.飲品柯打了Green Tea Latte, 有靚靚拉花, 特地叫少甜味道剛剛好. Mint Mocha Slush額外加忌廉, 大大杯薄荷味又夠幾好飲.食物方面煎蛋蛋黃醬雞肉牛油果多士, 蛋黃醬令雞肉同牛油果味道更加配合, 多士切開時仲係脆卜卜, 加上少少沙律菜非常清新開胃. 明太子忌廉大蝦燉飯係我最欣賞嘅菜式, 大蝦爽口, 明太子汁夠濃, 燉飯軟硬度適中, 非常美味停唔到口.最後仲有甜品伯爵茶忌廉糖漬橙片梳乎厘, 另配movenpick雲呢拿雪糕, 梳乎厘剛焗好仲熱辣辣好鬆軟, 伯爵茶忌廉出乎意料唔會太甜仲有濃郁茶味, 加上糖漬橙片同雪糕非常回味.很滿意的一餐, 而且價錢適宜, 難怪咁多人願意排位光臨打卡
很滿意的一餐, 而且價錢適宜, 難怪咁多人願意排位光臨打卡

Green Tea Latte
Mint Mocha Slush