2021-11-15 34 瀏覽
唔知點解最近真係好想飲酒,搵間好坐、佐酒食物又正既餐廳成為我近期既愛好😂上網睇左好耐,覺得呢間Bar既串燒好似真係幾正,就約左好友黎試下😚呢度酒類選擇都幾多,而且好抵飲下。我地每人揀左一款啤酒,我既麒麟血橙唔係好多地方有得試。啤酒中多左苦澀既血橙味,都幾特別👍🏻串燒選擇都好多,牛類、雞類、豬、海鮮都有,十幾蚊到最貴幾十蚊串,價錢都幾合理。味道真心令人驚喜,皮脆肉juicy,而且調味好香口!每款都好好食,冇中伏。其中最最最推薦係厚切牛舌、燒雞翼同燒豬頸肉,雖然聽落好似周圍都有,但真心好難整得咁好食!!另外仲叫左個主菜德國黑啤鹹豬手拼薯條,估唔到百幾蚊既豬手會咁大份🤣🤣豬手好脆,薯條都好好食,勁抵!呢間bar真係好好食,氣氛都relax,絕對有encore

呢間bar真係好好食,氣氛都relax,絕對有encore