去過呢度兩次 都係番學食lunch黎😚位置都幾隱蔽 要穿過類似後巷既小街就見到🤣裝潢幾特別好懷舊 我個人覺得坐室外既衛生/環境都唔係咁好🙈室內會好好多 但室內位置真係好少 呢度既lunch幾抵食 好大份~🐷叉燒滑蛋飯🍳 $48蛋炒到好滑🤤叉燒半肥瘦 醬汁甜甜地送飯一流✨搞笑既係佢用沙律菜做伴碟😂🐟🥑牛油果醬魚柳芝士菠蘿包🧀 $68牛油果同魚柳好夾🤣菠蘿包個皮係偏軟 甜甜地食落好夾😆配薯片又係好搞笑既伴碟😂🍳𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞-𝐡𝐚𝐦 𝐎𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 𝐀𝐥𝐥-𝐝𝐚𝐲 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭🥞 $68呢個all day breakfast好抵食🤤勁大份!!omelette好大舊~好滑😌張相影唔到下面仲有3塊pancake😳呢個勁飽omg
叉燒滑蛋飯
🐷叉燒滑蛋飯🍳 $48
牛油果醬魚柳芝士菠蘿包
🐟🥑牛油果醬魚柳芝士菠蘿包🧀 $68
Cheese-ham  omelette  pancake  all-day  breakfast
叉燒滑蛋飯
牛油果醬魚柳芝士菠蘿包