2021-05-08 55 瀏覽
睇openrice book左夜晚9點,上到去話last order唔俾入😓唔知係邊個問題...anyway俾第二次機會,星期六4點上黎試下,無book枱成功入座。朋友不喜歡咖啡,所以叫左綠茶,佢話超苦,可能因為無糖(?) 而我自己叫了espresso tonic,欣賞佢可以選有檸檬味或無檸檬味的、少冰多冰等等,tonic連玻璃樽上,靚是幾靚不過如過已經調好份量,再俾成支tonic水我又好似冇咩用🤔咖啡係偏苦的,岩不飲酸咖啡既人。用餐時間雖然得70分鐘,但餐廳也沒趕人走👍🏻👍🏻也不設最低消費,可以飲杯野hea一陣,有個超靚既波希米亞風打卡位,有機會搵另一個時間到來打卡

2021-05-08