Central Worth Trying Afternoon Tea🌸☕️🍴..平日經過中環干諾道中,唔知你地有冇留意呢間餐廳呢❓由法國🇫🇷 藍帶主廚主理👨🏻‍🍳,裝潢走優雅路線,樓底高空間感士足,更設有室外座位;呢個天氣坐Outdoor 真係好chill 啊啊啊🍃,於充滿異國風情嘅環境中,享受全新法式下午茶☕️,同朋友渡過了一個好寫意既下午。有機會要試試佢地晚餐🍽,感覺更吸引啊😍!【Rare Tea set for 2】 $298🔸M8 Wagyu Tartare🔸Teriyaki Chicken Sandwich🔸Parma ham emmental cheese🔸Spicy Pork Skewer🔸Cherry tom with parmesan🔸Salmon egg tart🔹Cheese fruit tait🔹Mille Fueille🔹Mcaroon🔹Choc cake 下午茶既咸甜點都不錯吃,款款的色又精緻,味道都相當吸引,性格比亦很高呢!坐係戶外露天環境,看著車水馬龍既鬧市街道,日間感覺加倍捨意💕,跟朋友聚聚舊、聊聊天、吃吃茶點,最後喝一杯Mocha☕️ 這個週末很開心放鬆呢

有機會要試試佢地晚餐🍽,感覺更吸引啊😍!

【Rare Tea set for 2】 $298

🔹Cheese fruit tait
🔹Mille Fueille
🔹Mcaroon
🔹Choc cake

最後喝一杯Mocha☕️ 這個週末很開心放鬆呢。
×××[紅館 -RaRe Restaurant]×××