2024-04-11 29 瀏覽
𝙍𝙖𝙧𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩最近喺中環重開,設有戶內同戶外座位,樓底特高,非常舒適☺️依家晚市二人套餐仲非常抵食😍 最平$599已經有個2人餐❗️ 今晚同朋友慶祝升職,所以我就揀咗$699個Set😉一點完餐店員立即送上熱辣辣嘅麵包☺️好快就正式開始食得:✨巴馬火腿沙律🥗Parma ham鹹香可口,口感細膩,份量又多!✨新鮮黑松露蘑菇忌廉湯🍄黑松露上面有滿滿嘅現切黑松露,味道好濃郁✨黑松露意粉🍝同樣鋪滿現切嘅黑松露片,每條意粉都平均沾上黑松露忌廉汁,黑松露唔會搶過晒忌廉汁嘅味道,個平衡做得好好,食落仲幾creamy😍✨澳洲M9和牛肩胛肉眼扒🥩口感鮮嫩多汁,仲有陣油脂香!✨🍰士多啤梨拿破崙🍓拿破崙個layer 整得夠酥脆,加埋清甜嘅士多啤梨,味道唔錯!·✨🍰朱古力蛋糕🍫係比較硬身嘅 brownie,帶有濃郁嘅朱古力味✨咖啡或茶🫖薄荷茶用玻璃壺裝住,📸打卡真係一流

一點完餐店員立即送上熱辣辣嘅麵包☺️好快就正式開始食得:

✨巴馬火腿沙律🥗
Parma ham鹹香可口,口感細膩,份量又多!

✨新鮮黑松露蘑菇忌廉湯🍄
黑松露上面有滿滿嘅現切黑松露,味道好濃郁

✨黑松露意粉🍝

✨澳洲M9和牛肩胛肉眼扒🥩
口感鮮嫩多汁,仲有陣油脂香!

✨🍰士多啤梨拿破崙🍓
✨🍰朱古力蛋糕🍫
係比較硬身嘅 brownie,帶有濃郁嘅朱古力味

✨咖啡或茶🫖
薄荷茶用玻璃壺裝住,📸打卡真係一流