2020-03-22 207 瀏覽
本身自己好鐘意藥膳湯或者食粉麵啲湯冇味精可以飲埋,呢間養生湯麵正合我心意!​​我就最鐘意佢個蟲草花藥膳農場雞米線,雞夠滑,湯仲好甜好好飲,飲完又唔會點覺得口渴!不過米線份量唔多,成日食完都覺得唔夠喉,因為真係好好味呀!                                                                                                                                                              如果想重口味少少可以試下佢個黑蒜味或者麻油味,湯底會香啲濃啲,都好好食㗎!
蟲草花藥膳農場雞米線

黑蒜藥膳農場雞米線