90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑____________👉 餐廳總評(🐥) 呢到每一款藥膳湯嘅藥材味都會特別濃,而且好足料😄有蟲草花、杞子、紅棗,我幾鍾意食蟲草花,原來配米線食都幾夾,好養生,天然甜味👍 米線質感爽滑,牛肉味勁香!呢個【蟲草花藥膳農場雞米線】嘅湯會比較清甜啲,個人比較鍾意呢碗多啲😄 墨魚春卷 都唔錯,下次會想試埋佢其他配料😋.呢間米線舖我都幾鍾意,佢嘅下午茶同晚飯都好抵食,之前附近返工都經常食😋 湯底同材料都好養生好,我幾乎每次都飲哂佢嘅湯,真係好鮮甜好正🤤 鍾意飲湯嘅你一定好啱👍.🐥總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4/5).(👦) 👦覺得蟲草花藥膳湯真係好正💯 飲落好清甜,配埋農場雞米線的話,會係湯中帶d雞味,完全飲唔出有落過味精👍👍 份量黎講其實都幾大份,晚市黎講就會覺得幾抵食。至於牛肉湯冇左農場雞之後,味道少左一份清甜但藥膳材料味道更突顯👍 牛肉件數適中,用黎配飯
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|
(👦)自稱三星米芝蓮食評家
(🐥)自稱拉麵沾麵專家
👉 主打不專業食評🍽️
👉 快閃飲食著數🤑

____________
👉 餐廳總評
(🐥)
🐥總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
(👦)
牛肉件數適中,用黎配飯食都幾好味😂😂
餐廳本身鋪面唔算大,有時都需要排下隊架! 整體黎講,餐廳食物質素都幾好,確實不負店鋪名堂,養生湯麵🤤🤤 藥膳湯係有種清甜另人繼續飲落去既魔力。雖然唔係豪華既一餐,但味道CP值好高,確實值得一試😚
👦總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服務:⭐⭐⭐(3/5)
--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)
____________