呢間係我近期大愛嘅韓國菜,入到嚟好似去咗啲韓式酒館咁,Chill得嚟又唔會太嘈,好啱放工約埋朋友食韓菜飯返杯!Kimchi Pancake韓菜必食泡菜餅,煎得外脆內軟,加埋香葱泡菜汁好惹味,不過建議多啲人share先嗌,無咁膩~Spicy Seafood Noodle麵條並唔係普通辛辣麵,而係真韓式拉麵,所以入口好彈牙,湯底用牛肉煲成,鮮辣得嚟會飲得出啖啖牛味,海鮮好足量,送酒一流!Salmon Mini Rice Ball飯糰偏乾身,如果再黏啲口感會再好啲,三文魚刺身泡菜味道唔算好突出Cocktails: Dokdo Gimlet / Dream High-ball前者入口清新,酒味唔算好嗆口,啱女仔飯;後者有淡淡茶香,配搭濃味菜正好解膩

Kimchi Pancake

Spicy Seafood Noodle