餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2020-11-14 202 瀏覽
平時晏晝去中環口痕想食川菜,好似冇咩嘢揀,咁你就錯喇!上次去完半山三氣流今次去個平民小小嘅,平民都要爆菊架You know~Lunch time 佢會有唔同套餐俾你揀,喺中環來講我覺得性價比都唔錯,$78/$88/$98 大概就係咁上下。大大話話都食咗10幾次,今次帶埋囡囡去梗係想睇佢食到面紅耳赤啦😏極度推薦擔擔面,同平時食開嘅擔擔麵有啲分別,佢係撈麵黎既,麵質非常有彈性,大少我就叫開小辣多麻 #弱雞,食到成個咀麻哂如果喜歡湯麵都可以叫佢紅湯既,但就要親熱快啲食啦,因為本人唔鍾意啲麵淋 小食方面今次都叫咗幾個:🌫泡椒鳳爪 | 真係辣到喊出嚟仲辣個碗麵,但每次都會好犯賤咁叫因為真係好食,啲口水都會不停湧出嚟好潤滑🌫蒸蛋 | 幾滑🌫鐘水餃 | 真係估佢唔到原來係豬肉餃,個皮幾好唔係一味薄,再加埋啲又甜又辣嘅醬真心正🌫棒棒雞 | 好彩唔係42 老雞,呢個比較多紅油🌫冰粉| 四川人食完辣野之後都會食呢樣甜品用黎解辣,啜左入口好涼爽

乾撈擔擔麵

小食方面今次都叫咗幾個: