餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2022-01-24 172 瀏覽
喺中環返工一直久仰呢間大名🤣平日午市係好多人 特登禮拜六日去試吓👅麵加小食加飲品加甜品 $103 呢區都合理嘅😙❣️瘋狂擔擔面最推薦💕 我 expect會更多辣度揀🌶 最後加左辣同麻🤣 平時食譚仔二小辣左右😙肉醬甜甜地中和不少 加上青瓜花生同巨量蔥係絕配🥒簡單味道但店家用新鮮水麵 幾煙韌似拉麵咁💕❣️瘋狂肥腸面呢個有👍🏻 要讚佢嘅腸處理得好好 係冇咩脂肪同騷味😆 見到成碗紅卜卜 係比擔擔面辣🌶 太多辣同油所以唔適合飲湯🤣麵同樣好掛汁 加左好多分👅 ❣️泡椒鳳爪呢個堅辣‼️ 因為要lur骨所以係口度越嚟越辣🤣係同麵類唔同感覺嘅辣 泡椒味好正😆❣️鐘水餃 +$32呢個好多人推薦 但唔係我想像中嘅味道🤣唔係好辣帶點酸 係有嚼勁唔係好似抄手咁~❣️成都老冰粉超降火 食到熱辣辣食返啖透心涼❄️甜度 配料 質感都好好👏👏 ❣️烏梅汁❣️凍檸茶
喺中環返工一直久仰呢間大名🤣

係同麵類唔同感覺嘅辣 泡椒味好正😆
泡椒鳳爪

❣️鐘水餃 +$32
呢個好多人推薦 但唔係我想像中嘅味道🤣
唔係好辣帶點酸 係有嚼勁唔係好似抄手咁~

❣️成都老冰粉
超降火 食到熱辣辣食返啖透心涼❄️