2020-08-27 1859 瀏覽
#pb食在沙田 #pb支持黃店💛中大內的日式咖啡店🍱以前去襯中大 通常都會去蘭苑食野😝 見呢間日式cafe有好多中大人推介 於是就去試下佢🥰 呢間其實係黎自北角 Brew Note Coffee Roaster 💛 今次去到呢間試下咖喱飯🥰.最基本你可以叫野菜飯 然後可以再加唔同餸、咖喱汁等等😋🔹 旬之野菜飯 + 慢煮豬軟骨 + 咖喱汁🍛野菜飯真係有好多菜 岩哂我🥰 豬軟骨有三大舊 燘到好淋 而且都幾入味😋 佢個自家製咖喱係純素 感覺好健康😝 而且係日式咖喱嘅關係 所以唔會好辣💕🔹旬之野菜飯 + 溫泉蛋🍳朋友叫嘅呢個就相對清淡d 感覺超級健康🙈 真係要講句 好多好多😝🔹Iced Long Black & Honey Long Black🍯話說我貪得意 就去叫Honey Long Black (平時飲Long Black多)😝 結果個感覺好怪 Honey中和左Long Black嘅苦 搞到我唔係好知自己飲緊咩🙈 飲番朋友杯正常Long Black 即刻唔同哂🤪.見好多人推介佢嘅炸雞 我下次都要再去食🥰 Paper & Coffee係中大同浸大都有分店 大家去開沙田、九龍塘都不妨支持下啦💛
#pb食在沙田 #pb支持黃店💛
中大內的日式咖啡店🍱
最基本你可以叫野菜飯 然後可以再加唔同餸、咖喱汁等等😋
🔹 旬之野菜飯 + 慢煮豬軟骨 + 咖喱汁🍛

🔹旬之野菜飯 + 溫泉蛋🍳

Paper & Coffee
沙田香港中文大學龐萬倫學生中心2樓
(大學站 exit D)