睇社交媒體網站foodie 推介去試呢間,以為壽喜燒好好食,點知店員淨係成個盤擺上檯🙀🙀,上面全部係菜同菇,十足十好似屋企自己打邊爐🥴🥴 湯底同自己係超級市場買嗰兩倍濃縮溝水冇分別,最後追加嘅menu 都攪到成件事好cheap嗰晚嗌咗A4和牛,牛的確味道不錯,但係油花真係好麻麻… 壽喜燒上檯之後職員冇介紹成個烹調次序(難聽啲講,佢塞曬啲菜上去鬼有地方祿牛肉…)同ig 講會牛油起鍋完全係兩件食,全程唔好expect 有staff 幫你煮其他4品前菜真係一般,兩個人1700蚊真係完全唔抵…呢個價位係香港都可以食到啲full service 嘅壽喜燒,套餐其他嘅小品都冇驚喜,感覺求其執啲野等你覺得好似好抵咁