2024-01-08 91 瀏覽
喺社交媒體網站見到廣告,好似幾好,所以叫啲friends一起去試下啦。食到一半已經覺得對唔住我啲friends😖😖😖!去到得我哋一張枱,即刻覺得瀨嘢。之後全晚都剩係得我哋一張枱,果然瀨晒嘢!完全冇服務之餘,啲嘢食質素勁麻麻。所謂嘅和牛,肥到一半都食唔到嘅,Donki買都好過佢!呢個價錢,大把選擇,絕對不會係尼間!壽喜燒所謂嘅放題,追加時段大概半個鐘,煮一輪咁上下了!頭一輪追加,d嘢冇來齊,問佢就好似聽唔到咁。之後冇再俾我哋追加餐牌,我哋禮貌性問係唔係可以追加,佢答,9:15前都可以,就走開咗😓😓😓 我哋唯有叫佢返來問攞追加餐牌… 全晚最勤力就係9:50pm過來話10點前要我哋買單,我隨口問佢幾點close,佢話10點。10點準時趕我哋走。雖然我哋絕對唔會再嚟幫襯,但我諗間嘢都好快執嘅了。大家想中伏嘅就不妨試下了😤😤😤
2024-01-08