2024-01-03 320 瀏覽
見呢間啲評價唔錯 又可以即日walk in ,2人set $598,預付仲再有8折,圍番先人均$264。咁我地就即慶walk in 啦。點知…由坐底個下就知中伏🥲1. 服務麻麻👎🏻侍應安排我地入座之後,水都冇杯,又冇交待我地個set要等幾耐先有。咁我唔肯定係咪要叫先會上菜,揮手叫人又冇人,揮左一陣總算有人,侍應回覆等15分鐘就會上菜,咁我地當然冇問題啦~2. 焦糖燉蛋 變 糖水燉expresso 👎🏻到個set黎到,賣相已經唔好~個焦糖燉蛋溶哂咁,啲焦糖好似油咁浮係面,相當唔開胃,而且味道偏苦🫣(用左expresso?)食左一啖就食唔落🙂3. 果醬配餐刀👎🏻鬆餅配果醬賣相擺盤都ok,但係冇提供奶油刀🫠檯上只有大大把餐刀同叉,點樣係細細甖果醬了啲果醬? 😅問侍應拎,佢地好似唔明咁?只係俾左隻匙羹🤔4. 環境麻麻👎🏻我想話餐廳入面有唔少烏蠅飛黎飛去🙂好擾人,而且感觀都唔好,作為一間5星級酒店既餐廳,呢啲環境同服務真係太得,之前睇咁多好評,真係唔知係咪真🤔反正好失望。5. 小牛肉吞拿魚醬三文治👍🏻成set野入面,唯一好食既就係呢個「小牛肉吞拿魚醬三文治」最後,都係要再吐糟下啲服務,叫左幾次

點知…由坐底個下就知中伏🥲

1. 服務麻麻👎🏻

2. 焦糖燉蛋 變 糖水燉expresso 👎🏻

3. 果醬配餐刀👎🏻

4. 環境麻麻👎🏻

5. 小牛肉吞拿魚醬三文治👍🏻
成set野入面,唯一好食既就係呢個「小牛肉吞拿魚醬三文治」

最後,都係要再吐糟下啲服務,叫左幾次,終於俾左杯水,但兩個鐘,冇人黎fill過水,啲侍應咁得閒企哂係到,但唔識主動睇下有冇客人要fill水🙄

咖啡焦糖燉蛋
2023-12-30