2015-12-27 8050 瀏覽
好耐之前食過這間嘅晚市放題,好得,用料非常好,所以今日lunch就選擇試下午市又如何,一入門口waitress就問我地會唔會十二點九前結帳,原來有七折,七折喎咁梗係十二點九前啦 ,打開menu其實佢午市都有好多set選擇,我們揀咗一個刺身定食,一個壽司定食,可能他們要趕住做下一輪客,所以上菜非常快,至於食物唔知係午市差d或是本身差咗,我覺得用料沒有之前咁新鮮,咁甜,食物質素總括黎講一般, 如果正價一點也不值不過有七折都算抵嘅,因為要十二點九前埋單所以食得好趕,到埋單時間仲會送番張五折嘅coupon俾你下次用,嘩五折咪仲抵,不過要再考慮下先因為食得太急同埋我覺得冇之前咁好食
刺身定食
壽司定食