2023-09-29 1382 瀏覽
👨🏻‍🍳帝苑餅店 (尖沙咀)📍尖沙咀麼地道69號帝苑酒店大堂 「世一芒果拿破崙🫶🏻」 👍🏻🍽️芒果拿破崙 1磅 $468食過第一次返吾到轉頭🥹通常無異議,都會買帝苑芒果拿破崙蛋糕做生日蛋糕😝通常要訂,不過都可以即日打電話留蛋糕😋 芒果新鮮不酸,食左咁多次都吾酸🤤酥脆不是硬脆,層層分明得黎,每一啖都同入面既custard同芒果果肉融合得天衣無縫,口感炸裂🥹超大個,但系我可以自己食一個🤣甜而不膩,越食越想食🥲間吾中就好想買黎做甜品,食完滿滿幸福感🤤🫶🏻 #芒果拿破崙 #帝苑芒果拿破崙蛋榚 #芒果拿破崙蛋糕 #帝苑芒果拿破崙 #香港拿破崙 #拿破崙蛋糕推介 #香港美食 #香港美食指南 #香港美食分享 #香港美食推介 #香港美食地圖 #hkfoodie #likesforlike #like #likexlike #instalike #liketime #hkfood #hkfoodblogger
👨🏻‍🍳帝苑餅店 (尖沙咀)
📍尖沙咀麼地道69號帝苑酒店大堂

「世一芒果拿破崙🫶🏻」

👍🏻🍽️芒果拿破崙 1磅 $468
食過第一次返吾到轉頭🥹
通常無異議,都會買帝苑芒果拿破崙蛋糕做生日蛋糕😝
通常要訂,
不過都可以即日打電話留蛋糕😋

芒果新鮮不酸,
食左咁多次都吾酸🤤
酥脆不是硬脆,
超大個,
但系我可以自己食一個🤣
甜而不膩,越食越想食🥲
間吾中就好想買黎做甜品
食完滿滿幸福感🤤🫶🏻