2017-03-02 751 瀏覽
午餐時段黎左呢間CAFE試下,點左兩個SET LUNCH 每SET$50-$60免加一仲包一壺茶好抵 (或者+$5轉BLACK COFFEE/LATTE)。我地叫左個西蘭花煙三文魚意粉,粉量都OK,係CREAM SAUCE唔太夠,令個意粉有少少乾身。另外再叫左個菠菜蘑姑意粉(素食)。呢個驚喜好大,菠菜汁好好味,自己覺得好少素食意粉健康得黎又咁好食。餐飲叫左荔枝玫瑰茶。聞落去好香荔枝味,反而玫瑰味較少。飲落味道都唔錯,比較淡但都有淡淡花香味。不過茶嘅款式唔太多同埋唔算特別,如果多啲花茶選擇或者會更吸引另外,環境裝飾都好有心思,好靚,而且好靜,適合幾個朋友傾下計RELAX一下。而且我同朋友傾耐左,店員好好,我飲完一壺茶都肯幫我加多一壺熱水,咁同朋友就可以繼續喺度RELAX,配埋舒適環境放鬆心情。

西蘭花煙三文魚意粉
菠菜汁蘑姑意粉