2021-02-17 136 瀏覽
💕難得假期想休閒下 嚟到呢間隱世小Cafe餐廳大概得四、五張枱 好多時都係滿座咁啱我哋一早去到唔使排🤣-試咗最近好hit既Dirty coffee好可惜係牛奶同espresso已經溝埋左一齊 冇左漸層效果不過飲落個味道幾好 凍牛奶帶出咖啡香味飲落口感都好細膩 如果可以大杯啲會開心啲🤣-Flat White 有拉花 味道普普通通 不大驚喜-食物嘅選擇都比較少 得bagels,sandwiches之類由於冇食飯既關係 揀咗個最飽肚嘅Green breakfast 煎腸係要另外加$12先有 感覺定價有少少進取不過多士好香麵包味 而且幾脆 口感幾特別炒蛋略嫌碎左啲同太濕 我麻麻哋🤔我見啲人都係推介佢哋嘅Bagels 可能都係叫麵包類穩陣啲-整體水平不過不失吧 如果要排隊就唔係咁抵好味評分😋:3 /5🌟🌟抵食指數🤑:2/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:4 /5🌟🌟價錢💰:Green Breakfast with sausages $88+$12 Flat White $35 Dirty Coffee $40地址📍:Dear Coffee & Bakery 大圍積運街2-8號海福花園地下22號舖#littl

💕
難得假期想休閒下 嚟到呢間隱世小Cafe
餐廳大概得四、五張枱 好多時都係滿座
咁啱我哋一早去到唔使排🤣
試咗最近好hit既Dirty coffee