2021-02-21 656 瀏覽
疫情之前成日過嚟tea time,呢幾日嚟食左次,愈來愈差呢間野,不會再有下次!首先講服務,入面明明好多枱空,企係門口都冇催佢地,等左十分鐘侍應們望到繼續冇人理掛住吹水。入到去落單,揮極手冇人理,繼續吹水,之前已經嚟食左好多次,見冇人理咪叫老細落單囉,點知黑面仲要冇禮貌到不得了,落完叫我 : 下次自己用qr code落單啦!哈,入座冇人講,既然好意思收人10%仲叫人自己落單,西利,真係自助都冇咁嬲!tea time冇乜人,waffle唔係即整都算啦,嚟到仲要硬到呢。ok,當我唔好彩 !咁飲咖啡,叫左一杯latte同一杯熱美式。哇!又酸又澀,奶又唔夠熱又唔夠滑,真係唔知係佢唔識沖定我唔識飲,哈!疫情之前沖咖啡個妹妹沖得好好飲又nice,最近呢幾次嚟先發現佢已經冇做,本身都係因為佢所以成日黎,而家佢冇做就更加唔洗嚟!食物唔講,淨講服務態度已經離曬譜,極度懷疑佢嘅好評係咪刷出嚟!