受到疫情嘅影響已經喺屋企困咗好耐,所以得閒都要出嚟唞吓氣,食吓飯 雞煲都係一個唔錯嘅選擇而呢間有live Band可以一邊食一邊放鬆一下,舒緩下疫情緊張嘅情緒,所以我哋都特登揀咗呢間嚟食。火焰麻辣雞煲,兩個人揀呢個細嘅份量完全足夠,每一件雞都幾大舊,同埋啖啖肉唔會有好多碎骨,而且因為雞件都係應該比較肥美,所以食落非常之嫩滑。雞煲嘅辣汁調教非常之好,我哋只係叫咗小辣 但都已經非常之惹味,因為入面嘅花椒嘅份量變得非常之足夠。所以麻辣嘅程度係相當之足夠,而且調味都比較重手,所以每一件雞都會比較鹹,啱晒鍾意重口味嘅我。珍珠帶子鮮蝦雲吞,雲吞皮非常之薄而入面嘅餡料非常之充足你會見到有大大粒嘅帶子喺入面亦都會有都幾鮮甜嘅蝦,識落海鮮嘅鮮味十足不過調味方面就略嫌有少少鹹咗啲。手工韭菜餃方面入面嘅韭菜都幾多塞得幾飽滿而且都幾新鮮唔會好難咬所以入面嘅舊肉菜味道十足加上個皮又唔算太口所以食落都幾好味不過調味都係有少少偏鹹。生菜,都洗得幾乾淨同食落都非常爽脆,吸曬雞煲的湯底,味道一流。粟米方面半份已經有四件,而且都幾鮮甜。食落粟米嘅汁都幾多,唔係乾爭爭嗰啲食落去起渣。即炸響鈴卷今次終於有得叫半份,有三件兩個

即炸響鈴卷今次終於有得叫半份,有三件兩個人食啱啱好,唔會太油膩而且佢每一件響鈴卷都係新鮮即炸起,所以上枱嗰陣都仲係脆卜卜,吸晒雞煲嘅汁非常之好味不過都係食一件起兩件只因為始終成日都會有少少油。

最後職員嘅服務態度都幾好而且上枱嘅速度都幾,快店舖入面人流唔算太多,所以喺疫情期間食都相對地安全。
2020-07-05