2024-01-29 44 瀏覽
食完午飯入西貢行吓,海旁嗰邊又真係幾多嘢睇,仲可以買下海鮮咁添。行完一個圈等啲午餐消化到咁上下,就搵咖啡廳坐吓,淨係飲咖啡又好似齋咗少少,所以搵一間有嘢食嘅。望到呢間啲窩夫又好似幾吸引喎,見兩點幾又冇咩人就入去坐。一邊大約有八張枱,計埋我哋都係得三枱客。叫咗美式咖啡,莫卡咖啡,之後就叫咗全份嘅窩夫。冇話過俾我地知要等幾耐。不過預佢即叫即整的話都要15至20分鐘,出到嚟都嚇咗一跳。份量好大,可以揀自己想要嘅果醬!我哋揀咗雜莓,佢仲有一球雪糕(芒果味,冇問過我哋亦都唔知有冇得揀)同埋少少生果(奇異果,蘋果同香蕉)份窩夫好味摩卡咖啡亦都好味。舖頭淨係收現金或者EPS !係冇諗過原來有收加一,呢部份失望咗少少。見佢係賣果醬嘅就專登買一樽返屋企試吓。服務方面2分只是因為沒有什麼服務的。

摩卡咖啡亦都好味。
全份窩夫配雜莓醬

見佢係賣果醬嘅就專登買一樽返屋企試吓。

服務方面2分只是因為沒有什麼服務的。
2024-01-29
全份窩夫配雜莓醬