2024-01-08 756 瀏覽
👦🏻🐖帶我食好野系列😚😍出街慶祝成日要諗咩餐廳好🥹頭都大今次靠🐖揾到間環境同味道都💯既餐廳🥂🍸chill一chill聽講餐廳黎緊仲有New Year Jackpok Event😍由1月中去到2月中只要係Pirata Group食野 就可以參加到抽奬😍有機會去到意大利搞到我又心思思想成日去食🫶🏻💕Tasting Menu💕Edamame -毛豆 伴有海鹽 開開胃口Spinach - 加左芝麻醬 上菜果時完全唔似波菜 擺碟好靚🥰Wings - 雞翼完全無骨 外脆內軟 少少黑糖味 蒜頭同辣椒👍🏻互取平衡 好爽Hamachi - 鰤魚刺身 上面加左柚子醬 配搭出魚既鮮甜味👍🏻出色Wagyu - beef tataki黎 日式生牛肉💕外面熟內面生 再配有獨特既香料💕🫶🏻出色Sashimi - 刺生方面有3款 油甘魚🫶🏻三文魚🫶🏻赤身 3款都勁厚 好鮮甜Sushi - 同樣3款刺身既sushiMain - 日式牛肉 粟米天婦羅 配炒飯牛肉超淋 日式牛肉個汁甜甜地 配飯好出色炒飯夠乾身 層次分明 而粟米天婦羅甜甜地又炸得幾好食🫶🏻👍🏻Matcha lava - 抺茶心太軟💕😍😍e個甜品大大大大推薦我
👦🏻🐖帶我食好野系列😚😍
出街慶祝成日要諗咩餐廳好🥹頭都大