男友生日特登揀間好野帶佢去😳🤭入面真係好舒適好grand 好岩紀念日或者慶祝生日去咗🎂座位唔多 想食記得預約丫菜單係由chef👩‍🍳安排的 了解我地有咩唔食之後就同我地講解菜式 店員好溫柔同幽默🤭每一道菜都講得好detail菜式都好用心製作,味道好正而且仲present得好好👍🏻如果你鍾意飲酒,佢地仲有好多西班牙葡萄酒可以配搭菜式,真係可以一次過感受到西班牙嘅餐飲文化 仲有一個好重要嘅點係佢地免開瓶費!如果你有特別嘅場合,想帶埋自己嘅酒去,佢地係免費幫你開瓶嘅!咁就可以放心地慶祝或者包場啦!😳蕃茄蒜蓉法包🥖以新鮮蕃茄和香濃蒜蓉為主口感酥脆,絕對是一個美味的開胃小吃魚湯煮蜆🐠以鮮美的魚湯為湯底,魚湯🐟超級濃郁新鮮加入新鮮的蜆貝煮熟濃郁的湯底會賦予蜆貝豐富的海鮮風味墨魚仔配生蒜頭嘅泡沫以彈牙的墨魚仔為主要食材 搭配蒜頭泡沫。墨魚仔的鮮嫩與蒜頭泡沫的濃郁味道交織在一起,帶來獨特的口感和風味蒜片橄欖油多蝦🍤配多士多士可以配蒜片或者就咁樣點橄欖油食蒜片和蝦的鮮嫩結合,再加上橄欖油的香氣,絕對是一道美味又有趣的小吃松露蛋白蘑菇湯🍲mushroom cappuccino多種不同蘑菇為基礎製作出的奶油

男友生日特登揀間好野帶佢去😳🤭
入面真係好舒適好grand 好岩紀念日或者慶祝生日去咗🎂
座位唔多 想食記得預約丫

每一道菜都講得好detail

菜式都好用心製作,味道好正
而且仲present得好好👍🏻

蕃茄蒜蓉法包🥖
以新鮮蕃茄和香濃蒜蓉為主
口感酥脆,絕對是一個美味的開胃小吃

魚湯煮蜆🐠
以鮮美的魚湯為湯底,魚湯🐟超級濃郁新鮮
加入新鮮的蜆貝煮熟

多種不同蘑菇為基礎製作出的奶油蘑菇湯
湯濃郁順滑

之後用柚子雪葩清下個口再食main course
西班牙海鮮炒飯🍚
以新鮮的海鮮為主要食材,搭配炒飯烹製而成。這道飯菜香氣四溢,口感豐富