2021-09-19 55 瀏覽
🌡️上環慢煮的浪漫「我愛慢煮」因為慢慢是個最好的原因欲速則不達,煮野食都係一樣,今次黎到上環#我愛慢煮,一齊睇下有咩必食推介啦!安格斯特級平鐵牛朳Flat iron 好香蒜油味,好易切開,入面紅紅地煮到岩岩好。肉質好鬆軟,每啖都有肉汁流出,咁既價錢去邊度搵!祕製保濕豬鞍架周邊帶有少少肥既豬鞍架食落好爽口,而且好香herbs味,非常推薦唔食牛既朋友。法式慢煮油封鴨腿酸酸甜甜既藍莓醬同鴨腿好夾,會令到成件事無咁油膩,鴨腿食落完全唔乾,係火喉控制真係做得唔錯。芝士溫泉大啡菇一切開溫泉蛋黃不斷流出,再加上面層芝士一啖咬落個大啡菇度,勁juicy!餐廳性價比好高,各位食肉獸仲等咩?gogogo!#我愛慢煮 #香港美食#hongkong #香港好去處 #香港美食指南 #hongkongfoodie #hongkongfood #eeeeeats #食肉獸 #慢煮#slowcook#sheungwan #justchewme #mcyfav#justchewmeat上環#上環美食 #牛朳#flatiron
🌡️上環慢煮的浪漫「我愛慢煮」

因為慢慢是個最好的原因

安格斯特級平鐵牛朳

祕製保濕豬鞍架

法式慢煮油封鴨腿

芝士溫泉大啡菇

餐廳性價比好高,各位食肉獸仲等咩?gogogo!

• 美國安格斯特級平鐵牛扒
  • 芝士溫泉蛋大啡菇