👍🏻 螢光魷魚跟白麵豉醬每次食螢光魷魚都有小擔心 怕會腥🦑但係呢度嘅俾到信心我 肉眼可見吧光澤就知道新鮮魷魚爽甜 鮮味滿滿💕👍🏻 松葉蟹肉沙律松葉蟹肉鋪面 份量唔少🦀一梳梳嘅口感好好配埋番茄、青瓜、、沙律菜等 淋上日式胡麻醬 好開胃同refreshing🥗👍🏻 清酒煮日本蜆飲啖湯先 蜆味好濃 清酒更能突出海鮮清甜味道☺️每一隻日本蜆都非常飽滿 有爆汁效果!小心熱喔👍🏻 燒日本茄子日本茄子去皮 嗰樣變得有啲陌生😂食落口有別放平常燒茄子🍆味道好清新 有啲爽口 表面仲放上木魚碎 增添口感👍🏻 華漣蠔店員極推💁🏻‍♀️呢款生蠔非常飽滿 有個大肚腩咁脹卜卜😉口感偏creamy 好滑而且味道濃郁 下次嚟一定會encore👍🏻 燒活鰻魚(半份)鰻魚外皮燒到脆卜卜 而且魚肉保持到鮮嫩 最緊要好厚肉 旁邊有蒲燒鰻魚汁 輕輕點已經夠晒味🫶🏻👍🏻 自選壽司🍣自選左三款美味壽司 分別係鮮帶子、大拖羅、燒左口魚 壽司魚生非常新鮮 自己最愛大拖羅 魚油係口爆發好幸福❤️👍🏻 魚湯烏冬呢個係餐廳招牌菜式 奶白色嘅魚湯充滿魚鮮味 每條烏冬都飽吸魚湯味道 好正🤗注意事項⚠️- 清酒愛好者福音🍶720ml清酒買一送一- Open

👍🏻 螢光魷魚跟白麵豉醬

👍🏻 松葉蟹肉沙律

👍🏻 清酒煮日本蜆

👍🏻 燒日本茄子

👍🏻 華漣蠔

👍🏻 燒活鰻魚(半份)

👍🏻 自選壽司🍣

👍🏻 魚湯烏冬