招聘中
20天前
20天前
27天前
27天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2019-12-31 643 瀏覽
休息中,口淡淡,日日都唔知食乜好,最後諗到食粉麵,老公好好,主動外出去三哥米線買我最愛的土匪雞翼,再加魚腐生菜米線,有菜有肉,尚算健康配搭。買外賣最重要就係keep到溫度,米線和湯分開存放,尚算細心,路程都要成20分鐘,到用餐嘅時候仲暖暖地即刻就食咗個土匪雞翼先,湯仲暖,不過堂食應該會更好。佢哋嘅土匪雞翼從未失望過,唔係淨係雞皮位,連雞肉嘅位置都醃到有味,再加上少少徐徐地的外皮,真係超好食。魚腐山菜米線,不過不失,不過如果外賣,個湯re-heat 再食會更美味。

即刻就食咗個土匪雞翼先,湯仲暖,不過堂食應該會更好。
土匪雞翼
魚腐生菜米線