2021-06-11 452 瀏覽
卜心朋友仔生日來了這裏慶祝!!呢度裝修都好靚好舒服,非常適合大家打卡,因為我們7點便來到所以無乜人。呢間餐廳好多小食,我們叫左Tequila-Lime 雞翼,味道我覺得一般,不過店員送上時會點火,有d野睇下都幾特別。仲有必食的薯條同蕃薯條,伴上黑松露醬同茄汁,而且份量好夠,正!!海鮮Pizza,批底好薄好脆,連帶子都好大粒好足料。香脆咸豬手,好大隻,皮脆得黎唔油膩。咸蛋虎蝦意粉,crossover菜色好特別,大家可以一試。帶子意大利飯,帶子好大隻,我唔係好鐘意意大利飯,因為通常飯好淋好濕,但呢個唔會,飯有點偏硬,幾好食。佢飲品都好多選擇啊,叫左水果茶,好味!!呢個場都幾岩朋友來聚聚傾計,會再來!!
水果茶
帶子意大利飯