Odelice! (海之戀商場)

餐廳: Odelice! (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-05-16 227 瀏覽
環境及食物誠意十足的餐廳 依家去荃灣食飯選擇十分多 因為想食西餐 所以選擇了呢度餐廳𥚃面十分有情調 彷彿置身於外國一樣揀了一個 二人共進的晚餐 食物方面 開首係前菜:白蘭地煮蜆配上蒜蓉忌薕汁 白蘭地及忌廉汁沒有誰蓋過誰的味道 配合得剛好啖啖的酒香味 唔錯煎封吞拿魚薄片 醬汁酸酸甜甜 配上半生熟吞拿魚 好有驚喜 肉眼牛扒配薯條 叫了五成熟 最喜愛鮮嫰帶點肉香的感覺 剛剛好 充滿牛味 炸薯條配牛扒基本上無得輸法國油封鴨腿 比想象中大件 內嫩外面脆香 鴨肉好淋身用刀一切就開 沒有帶一點好油的感覺👍🏼最特別配上感覺好似通粉及麻薯混合的丸子 加上酸甜醬汁 好fresh 好特別 花生朱古力雪糕可麗餅 重中之重 花生味濃濃的 花生醬加上朱古力上的交錯 重有朱古力味雪糕配上熱熱的可麗餅上 完美配搭 好食環境舒適之餘食物質素亦唔錯 絕對係開飯之選
環境及食物誠意十足的餐廳
依家去荃灣食飯