♨️One of my favourite Hot Pot Restaurant🌶🌶🌶 Spicy &Yummy🥢..四川麻辣,最近我吃多左,真係會愛上左❤️。辣味🌶🌶🌶 真係會愈食愈上癮,其中一間我認為性價比高,質素不差又有水準的火鍋店,非渝味莫屬。食材新鮮、火鍋足料夠味道、服務又好、環境座位寬敞又舒服,靜靜地吃個火鍋♨️ 就是渡過週末的好時光。.♨️ll $76
鴛鴦湯底:重慶普通辣 & 大骨滋補,一邊享受麻辣、一邊補身之選。花椒八角🌶 味道徐徐滲出,仲可因應自己口味選擇辣角;大骨湯底亦濃郁呢。.✨火鍋配
🐟ll $72🐚ll $18
🐚ll $116🐚ll$136
🐮ll $119🥬ll $42🥬ll $82.
樣樣食材都很新鮮,海鮮都吃出鮮味:鮑魚、龍躉、桶蠔,這裡都有提供😍,別以為價錢實惠,質素不好❓錯了‼️ 同樣吃出應有既海鮮鮮味。肥牛🐮 亦滿有油花,吃出牛脂香,同樣質素不錯,這個價錢非常可以。.蔬菜方面:萵筍片💚,刀功真的非常精細又精緻。除了食物質素,視覺亦同樣享受,灼一灼已經吃到爽脆。..這裡還明碼實價,茶位/醬料 每位都係$20,仲有滋潤雪耳糖水吃,吃火鍋同時亦潤一潤,照顧周到

♨️l[鴛鴦麻辣鍋]l $76

🐚l[美國桶肥蠔 (一份)]l$136

🐮l[美國安格斯優質肥牛(半份)]l $119

🥬l[功夫萵筍片(一份)]l $42

🥬l[田園菜籃(一份)]l $82

這裡還明碼實價,茶位/醬料 每位都係$20,仲有滋潤雪耳糖水吃,吃火鍋同時亦潤一潤,照顧周到🥰,這家火鍋店我愛定了❤️ 你呢。
×××[渝味曉宇重慶老火鍋 -Xiao Yu Hotport Restaurant]×××